Noi experințe cu Fitbit Ionic: sistem de operare îmbunătățit, aplicații noi și ediții speciale

0
1093

Flagship-ul Fitbit, cel mai puternic brand global de dispozitive inteligente pentru monitorizarea sănătății și a activității fizice, si-a actualizat pentru prima dată sistemul de operare Fitbit OS și a lansată o ediție specială cu adidas.

Dacă folosești deja Ionic, primul smartwatch de la Fitbit, îi știi deja calitățile: o monitorizare precisă a activităților tale fizice, a pulsului și a somnului, tot mai multe aplicații cool, compatibilitate atât cu iOS, Android cât și cu Windows și o baterie care te face să uiți să-l încarci chiar și o săptămână. Ei bine, noua versiune a sistemului de operare vine și cu sute de aplicații și fețe pentru ceas și performanțe îmbunătățite ale ceasului.

În plus, dacă nu-ți ajung cei 2,5 GB de pe telefon pentru muzica preferată, poți oricând să-ți folosești contul de pe Deezer, cel mai dinamic serviciu de music-streaming din lume. Astfel, cu ajutorul aplicației Deezer poți accesa un catalog cu un număr impresionat de melodii, playlist-urile preferate, mix-uri audio potrivite pentru antrenamentele fizice. Poți folosi Flow, un sistem dezvoltat de Deezer care îți analizează preferințele și îți recomandă melodii care îți vor plăcea.

Tot anul acesta, Fitbit a lansat și o ediție specială Fitbit Ionic: adidas, dedidcată sportivilor de toate nivelurile. Pe lângă toate funcționalitățile apreciate la produsele Fitbit, ceasul îți oferă în exclusivitate aplicația Train, dezvoltată în parteneriat cu echipa de experți adidas, o brățară sport ediție limitată în două culori (Ink Blue și Ice Gray) și o față de ceas cu imaginea adidas în patru culori distincte. Aplicația Train include șase antrenamente video ce pot fi urmărite direct pe ecranul ceasului. Acestea au rolul de a crește rezistența la efort, puterea și flexibilitatea sportivilor. Fiecare sesiune a fost realizată cu ajutorul unei echipe de experți din cadrul companiei adidas, cu o experiență îndelungată în îmbunătățirea perfomanțelor alergătorilor și a atleților deopotrivă.

Revenind la galeria de aplicații din ce în ce mai cuprinzătoare pe care o poți accesa de pe telefonul mobil conectat cu ceasul tău Fitbit Ionic, să notăm și faptul că Fitbit Labs, un proiect al departamentului de cercetare și dezvoltare din cadrul companiei, și-a propus să-ți ofere noi și noi aplicații utile în cursul anului în curs.

Iată doar o serie de aplicații care te-ar putea interesa și pe care le poți instala:

FitLift – o aplicație care te ajută să-ți ții evidența exercițiilor cu greutăți;

HIIT – un timer pentru antrenamente de intensitate mare;

Thriatlon – atleții pasionați de acest sport pot să-și măsoare timpul pe fiecare segment, inclusiv în fazele de tranziție;

Tennis – o aplicație dezvoltată de Fitbit Labs, care măsoară amplitudinea loviturilor pentru a oferi informații despre stilul de joc, inclusiv detalii despre loviturile tip forehand, backhand și serviciu astfel încât să-ți poată perfecționa stilul de joc;

Altimeter – în cazul în care vrei să șii la ce altitudine te afli atunci când pleci într-o excursie montană;

Think Fast – o altă aplicație Fitbit Labs, un joculeț care te ajută să-ți ascuți mintea;

Water Logged – te ajută să îți monitorizezi și reglezi consumul zilnic de apă;

Pill Tracker – utilă pentru cei care trebuie să ia medicamente la ore fixe;

The New York Times – cele mai noi știri de la unul dintre cele mai importante ziare din lume;

Flipboard – o altă aplicație cu știri din domenii pe care ți le poți personaliza după preferință;

Hue Lights – o aplicație pentru monitorizarea sistemul de iluminat wireless de la Philips.

Tot în această primăvară, Fitbit a anunțat încă un smartwatch, Versa, versatil și cu un design foarte frumos, dar și o brățară înteligentă pentru copii, Ace.

 

(P)

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here