Miscari retro, muschi mari

0
315

Schimbarile constante in antrenament te ajuta sa obtii rezultate mai bune. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa alergi tot timpul dupa exercitii noi. Din cand in cand, e bine sa revii la cele clasice – cum ar fi fandarile, tractiunile la bara fixa, indreptarile cu haltera si flotarile. „Acestea tintesc mai bine principalele grupe musculare decat majoritatea miscarilor practicate in sala“, explica Nick Tumminello, proprietar la Performance University in Fort Lauderdale, Florida. Incearca urmatorul antrenament si-ti vei sculpta muschii printr-o metoda traditionala, dar eficienta.

 


Indicatii
Efectueaza fiecare pereche de exercitii ca pe un superset (consecutiv). Efectueaza primul superset de cat de multe ori poti in sapte minute. Ia o pauza de un minut, apoi procedeaza la fel cu al doilea superset. Cu o pauza atat de scurta, iti vei solicita muschii si vei tine sub control activitatea cardiaca.
 

1A Fandari cu gantera in maini
Stai cu bratele langa corp, palmele spre interior – in fiecare mana ai o gantera. Paseste in spate cu dreptul si coboara-ti corpul pana cand genunchiul stang e flexat la 90 de grade. Acum impinge-te in sus. Fa intre trei si sase repetari, schimba piciorul si repeta.

 

1B Tractiuni la bara fixa
Prinde bara cu palmele orien­tate in interior si bratele departate la nivelul umerilor. Flexeaza bratele si trage cu putere pieptul spre bara; in timpul miscarii trebuie sa simti cum se apropie omoplatii. Fa o pauza, apoi coboara usor. Efectueaza sase repetari (sau cate poti).

1
2
3
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here