Men’s Health si Freeman Entertainment te invita la film

0
405

Londra anilor ’50-’60 era o loc plin de eleganta si violenta, un loc al petrecerilor fastuoase si crimelor brutale, al jocurilor de noroc si al jocurilor de putere. In mijlocul tuturor lucrurilor erau gemenii Kray. Ronnie, un tip fermecator si crud. Reggie – un schizofrenic paranoic violent. Impreuna, conduceau Londra. Si toata lumea avea ceva de povestit despre ei. Intrasera deja in legenda.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

In filmul Gangsteri de Legenda, acest actor aclamat joaca perfect ambele roluri principale: cel al lui Ronnie si cel al lui Reggie Kray. Cele mai cunoscute performante ale sale sunt cele din Inception, The Dark Knight Rises si Mad Max: Fury Road. Care este numele lui?

a.Leonardo DiCaprio
b.Tom Hardy
c.Christian Bale

Vino la cinema sa afli povestea adevarata a gemenilor care au facut din crima o afacere si intrat in can be site istorie. Gangsteri de Legenda, un film care imbina perfect violenta, eleganta, suspansul si umorul. Regizat de Brian Helgeland (Robin Hood, L.A. Confidential, Mystic River), cu Tom Hardy intr-un senzational dublu rol, alaturi de Emily Browning, Colin Morgan, David Thwelis, Paul Anderson, Chazz Palminteri, Paul Bettany.

Gangsteri de Legenda, in film distribuit in Romania de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 16 octombrie.

Concursul s-a încheiat! Câştigătorii sunt:
Avram Roberto
Martac Iulian-Cristian
Silviu Drăghici

REGULAMENT

Perioada de desfasurare: 13-22 octombrie
Concursul se incheie la: 22 octombrie, ora 23:59
Extragerea castigatorilor are loc pe data de 23 octombrie 2015

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here