Men’s Health – ediția de octombrie

0
390

Ciprian Bălănescu, multiplu campion național la triatlon este bărbatul Men’s Health al lunii octombrie şi coperta acestei ediţii. El îți spune care sunt beneficiile unuia dintre cele mai populare sporturi de anduranță şi cum să te pregăteşti pentru o astfel de competiţie.

Muşchi mai definiţi, explozie în mişcare şi forţă incredibilă – urmează Antrenamentul Dracula şi le vei dobândi pe toate.
Am făcut o listă cu şapte păcate ascunse, dar de care te loveşti zilnic. E momentul să descoperi cele mai perfide greșeli care îţi afectează sănătatea şi strategiile ca să te lepezi de ele.

Bucătăria chiar nu e locul potrivit pentru regrete. Mai degrabă bucură-te de niște meniuri pline de păcate culinare, dar care au suficiente nutrimente cât să îți asigure izbăvirea.

Există câteva secrete profesionale pe care dacă le foloseşti în afara biroului îţi vor aduce calificative excelente în dormitor. Îţi spunem care sunt şi cum să utilizezi.

Dacă până acum doar ai bănuit că muzica ascultată tare te poate surzi, experţi de la Harvard îţi confirmă asta şi îţi explică modul în care creșterea volumului poate duce la dispariţia totală a sunetului.

Special: Ghid de stil.

Am făcut o listă cu tot ce e mai important toamna asta de la pantofi la batiste şi de la costume până la jachete – totul ca tu să faci cea mai bună impresie la birou, să îi atragi ei privirea şi să pari un tip de succes chiar şi în zilele mai proaste.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here