Men’s Health – ediția de noiembrie

0
738

Vrei să îți administrezi finanțele mai bine? Ești dispus să îți testezi limitele la antrenament? Îți dorești să afli adevărul din spatele statisticilor? Știi să citești eticheta alimentelor?
Ai soluții pentru toate aceste probleme în numărul de noiembrie.

În ghidul special de finanțe vei descoperi povestea lui Ilan Laufer, afaceristul cu six pack, care a reușit să facă profit chiar și în ani de criză. Iar dacă vrei să îți rotunjești si tu veniturile, află „Cum să câștigi mai bine în 2013“.

Te-ai plictisit de rutina de la sală? Încearcă ceva care te va face să îți depășești toate limitele: CrossFit. Este epuizant și necruțător, dar va schimba radical felul în care te antrenezi.

Sau poate vrei să te apuci de ceva mai acrobatic. Atunci parkour-ul e de tine. Află de la campionii în domeniu cum să explorezi obstacolele urbane într-un antrenament alternativ.

Iar pentru zilele în care nivelul energiei e aproape de zero, încearcă soluțiile noastre naturale pentru reenergizare. De la apă rece la bârfe, de la lumină la gumă de mestecat – ai cele mai ingenioase și eficiente remedii împotriva oboselii.

Cireașa de pe tort? Sexul oral dezbătut de femei. Cât de important este pentru ele să își satisfacă iubitul și în ce manieră vor s-o facă. Ai răspunsuri la aceste întrebări și la altele, mult mai indiscrete.

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here