Men’s Health – editia de martie

0
402

In editia de martie descoperi noul antrenament Spartacus, afli totul despre dieta de opt ore si inveti cum sa fii mai bun in tot ce faci – gasesti un ghid complet de 34 de pagini. Bonus: un supliment de ceasuri cu zeci de modele din care sa il alegi pe cel potrivit tie

Joe Manganiello, actorul din True Blood, ne-a dezvaluit cum s-a antrenat ca sa ajunga liderul barbatilor musculosi de la Hollywood. Trei dintre trucurile lui? Foloseste oglinda, nu cantarul, vindeca-te, apoi mergi la sala, concentreaza-te asupra succesului.

Am testat dieta de opt ore. Afla ce beneficii are postul timp de 16 ore in fiecare zi: topesti grasimea, scapi de diabet, previi bolile cardiace si invingi cancerul.

Daca si tu apelezi la doctor Google, este momentul sa renunti la el. Este cel mai prost medic din lume. Ti-o demonstram cu patru situatii diferite in care ti-ai putea pune sanatatea in pericol.

Din sectiunea speciala de Cum sa faci totul mai bine afli cum sa profiti de timpul tau liber, sa-ti imbunatatesti sanatatea, sa alegi cele mai bune alimente pentru tine, sa cresti in cariera si sa-ti definesti muschii. Sunt sute de sfaturi practice care te vor ajuta sa iti duci planurile la bun sfarsit.

Iar daca ai nevoie de un model inspirational, Liam McIntyre, actorul din Spartacus: Razboiul Damnatilor este cea mai buna alegere. Alimentatia isteata si circuitul de exercitii Dirty 30 l-au ajutat sa devina mai puternic ca oricand.

Bonus pentru pasionatii de precizie: un supliment de ceasuri. Afli de la experti cum sa iti alegi ceasul potrivit, care sunt cele mai noi si spectaculoase modele si ce preferinte au starurile.

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here