Men’s Health – editia de decembrie

0
311

In editia de decembrie avem tolba plina de surprize: o specialista in sex, programul de antrenament extrem al lui Victor Slav, un supliment despre sporturile de iarna, secretele celor mai buni macelari din lume si multe altele

Victor Slav, vedeta de pe coperta, povesteste cum a reusit sa ajunga in forma fizica excelenta pe care o are acum si ce face pentru a o mentine. Afli secretele din dieta lui si ii poti urma antrenamentul, deoarece Victor iti prezinta cateva dintre cele mai intense exercitii create de antrenorul lui personal.

In urma unui sondaj efectuat la nivel international, am aflat ce vor femeile de Sarbatori. Iar raspunsul nu este bijuterii sau haine, ci sex. Mai multe picanterii gasesti in materialul de la pagina 74.

Daca esti pasionat de carne, atunci te vei delecta cu povestile celor mai priceputi macelari din lume. Vei afla de la ei de ce e important sa cumperi carne de la macelarie si cum sa prepari fiecare sortiment in parte, ca sa obtii un meniu sanatos, dar plin de savoare.

Stiai ca daca mananci cand vrei, poti sa obtii un abdomen plat? Acesta este doar unul dintre trucurile date de antrenorii nostri ca sa ajungi in forma fizica visata. Bonus: patru exercitii pentru sase patratele.

Din suplimentul Men’s Health Adventure de iarna, vei invata tot ce trebuie sa stii ca sa fi as pe partie: cum sa previi accidentarile de la snowboard si schi, ce exercitii sa urmezi ca sa schiezi ca un profesionist, cum a ajuns Kinda Geza unul dintre cei mai buni snowboarderi din lume si ce partii din Austria merita incercate.

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here