Maraton in natura

0
372

Esti pasionat de alergarea montana? Inscrie-te la EcoMarathon, competitie desfasurata pe 11 mai in localitatea Moieciu de Sus. Cadrul natural in care se desfasoara evenimentul, peisajele alpine ale crestelor inzapezite, particularitatea traseului prin forma inedita de trifoi si prin alternanta urcarilor si a coborarilor sunt doar cateva dintre caracteristicile concursului.

Evenimentul va cuprinde trei curse:
EcoMarathon: destinata alergatorilor desavarsiti si celor care doresc sa-si depaseasca limitele. Va fi o cursa pe distanta clasica de 42 de kilometri, cu o diferenta de nivel de peste 2.300 de metri. Startul si sosirea vor avea loc in Moieciu de Sus.
Participantii care vor termina cursa de marathon vor primi un punct de calificare pentru vestita cursa The North Face Ultra Trail du Mont Blanc 2014 (UTMB). Timpul limita de sosire este de 9 ore de la Start.

EcoCross: pentru care prefera distantele mai scurte sau care au inceput de curand alergarea. Este o cursa de 14 kilometri cu o diferenta de nivel de peste 600 de metri. Startul si sosirea vor avea loc in Moieciu de Sus.

EcoKids: proba destinata copiilor. In functie de categoria de varsta se vor parcurge diferite distante, cu startul si sosirea in Moieciu de Sus.

ecomarathon.ro

 


 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here