Răspunde corect la întrebarea de concurs și poți câștiga o invitație la filmul „Pentru toți banii din lume”

0
821
Menshealth și Vertical Entertainment te scot la film!
Menshealth și Vertical Entertainment te scot la film!

Din 2 februarie, regizorul Ridley Scott (Gladiator, Blade Runner, Prometheus, The Martian) îți aduce un thriller plin de intensitate, emoție și acțiune, după evenimente reale:  Pentru toți banii din lume.  Află cât a valorat o viața pentru omul care a făcut o avere, dar toți ceilalți au plătit pentru asta.  Pentru toti banii din lume, cu Michelle Williams, Mark Wahlberg si Christopher Plummer. La cinema din 2 februarie.

IMPORTANT

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

Perioada de înscriere: 29.01. – 12.02.2018

Extragerea câștigătorilor: 13.02

 

 

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 3 invitații la thrillerul Pentru toți banii din lume, valabile la Cinema Movieplex, Plaza Romania din București.

Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Acest actor interpretează rolul agentului Fletcher Chase. Este celebru atât pentru rolurile sale în blockbustere de toate genurile – de la acțiune, la comedie și dramă, cât și pentru faptul că este printre puținele exemple de entertainer care a făcut cu mare success tranziția de la pop idol la actor aclamat. Care este numele său?

a) Mark Wahlberg

b) Jared Leto

c) Zac Efron


SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here