Instinct de luptător

0
561

De David Morton • Adaptare de Irina Mereacre • Fotografii de Patrik Giardino

 

Din punct de vedere evolutiv, Jason Momoa este un animal bine dezvoltat. Chiar și când era un adolescent pasionat de surfing, skateboard și alpinism, corpul lui de 1,95 de metri îl făcea să pară mai impunător decât oamenii obișnuiți. Apoi, după rolurile din serialele Baywatch și Stargate: Atlantis, a fost invitat să încalțe cizmele imense, din piele, ale personajului cu cel mai impunător fizic din lumea filmului. „Am vrut ca barbarul Conan să fie asemenea unei feline mari“, spune Jason Momoa. „Mi-am dorit să fie puternic, dar agil. Felinele vânează și mănâncă. De-aia sunt masive.“

Însă un alt războinic l-a transformat pe actorul de 33 de ani într-o fiară prețioasă la Hollywood. Rolul din Urzeala Tronurilor, unde l-a interpretat pe tiranul războinic Khal Drogo, l-a făcut pe Jason și mai vizibil și l-a propulsat în filmul de acțiune Bullet to the Head, în care își arată măiestria împotriva altui actor legendar al anilor ’80, Sylvester Stallone.

Urmează legile lui Jason Momoa ca să-ți sculptezi un corp de războinic, să mănânci pentru mușchi puternici și să bei pentru victoriile tale așa cum se cuvine.

 MensHealth_JasonMomoa_S03_0600_2

1
2
3
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here