Forța unui supererou

0
315

CÂND AARON TAYLOR-JOHNSON A AJUNS pe platoul de filmare pentru Kick-Ass 2, s­ingurele elemente care îi defineau corpul erau ­genunchii noduroși și coastele proeminente. Asta urma să se schimbe. „În acest film, personajul meu devine mai puternic și mai încrezător decât a fost în primul Kick-Ass“, spune Taylor-J­ohnson. „Eram obișnuit să fac gimnastică și dans, așa că am știut că trebuia să schimb tipul de antrenament.“

Ca să pună masă musculară, Aaron a făcut două antrenamente pe zi – îmbunătăţirea activităţii metabolice și antrenamentul cu greutăți. „Dimineața fac circuite în aer liber cu kettlebell, fac genuflexiuni și mișcări inspirate din lupte“, spune el. „Seara pun mâna pe fiare și fac mișcări tradiționale de culturism, cum ar fi împins din stat pe bancă ori ramat cu ganterele.“

Fiindcă transformarea fizică a personajului pe care îl joacă a avut loc la începutul filmului, ­Taylor-Johnson a trebuit să-și modeleze corpul în doar patru luni. Așa că, atunci când nu era pe platou, era la antrenamente. În acea perioadă și-a crescut masa musculară cu șapte-opt procente. Amintește-ți asta data viitoare când crezi că ești prea obosit ca să mergi la sală – Taylor-Johnson și-a definit musculatura în timpul filmărilor.

Efectul e puternic. Pe măsură ce filmul se derulează, mușchii lui Kick-Ass arată ca și cum, încet-încet, ar fi sculptați în granit. Și încrederea în sine îi explodează pe măsură ce iese la iveală personalitatea celui care luptă împotriva crimelor. Musculatura mare și bine definită îl face pe Taylor-Johnson mai credibil în calitate de super-erou și îi va prinde bine și în rolul unui locotenent în armată dintr-un remake pentru Godzilla.

Secretul acumulării de masă musculară a fost, spune el, intensitatea exercițiilor. „Cu cât depuneam mai mult efort, cu atât vedeam mai rapid rezultate.“ Așadar, când ești gata să-ți formezi propriul corp de supererou, răspunde la întrebarea: „Cât de mult eşti dispus să lupţi pentru asta?“.

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here