Fa-ti corp beton armat

0
348

Scapa de grasime si tonifica-ti tot corpul cu acest program de fitness mai neobisnuit, pe care il folosesc si jucatorii de fotbal american.

Ai putea sa iti imaginezi ca sala de forta a jucatorilor din NFL este plina de aparate de fitness stralucitoare, insa antrenorul principal al echipei Tampa Bay Buccaneers iti va spune ca sportivii lui nu pierd timpul cu electrozi aplicati pe muschii lor. Nu, ei sint afara carind, aruncind si tirind saci cu nisip. stiu ca suna de parca ar fi pedepsiti, insa te asigur ca este un gen de antrenament foarte eficient.

Faptul ca sacul cu nisip isi schimba permanent forma face aproape imposibila instalarea monotoniei miscarilor, asa cum se intimpla atunci cind lucrezi cu greutati libere sau la aparate. in consecinta, fiecare antrenament este unic si solicitant. si, in plus, nu ti-ar placea mai mult sa stai afara jucindu-te cu saci cu nisip pe toata durata verii, decit inchis in sala de forta?

Antrenamentul cu sacul cu nisip

Primul pas, desigur, este sa aduci acasa un sac de 25 kg plin cu nisip. Nu conteaza prea mult forma. Apoi, foloseste urmatoarele patru miscari de baza pentru a-ti dezvolta un corp puternic, suplu si mai atletic.

Arunca o privire in galeria foto si vezi care sunt exercitiile pe care ti le recomandam!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here