Fă cunoștință cu un triatlonist cu capacități supraomenești

0
396

De Erin Weaver. Foto: Jaybird. Adaptare: Casa de Traduceri 

Dacă există vreun record care trebuie doborât, James Lawrence este omul potrivit pentru asta.

În anul 2013, Lawrence a terminat 30 de curse Ironman – adică 42,2 km alergare, 3800 m înot și 180 km pe bicicletă, totul în decursul unui singur an.

În anul 2015, a spulberat efectiv acest record.

Lawrence, care se autointitulează Cowboy-ul de fier pentru că poartă o pălărie de cowboy în timpul curselor, a realizat o performanță în fitness care a devenit subiect de legendă: 50 de curse Ironman. În toate cele 50 de state americane. În doar 50 de zile.

Din 6 iunie și până în 25 iulie, sportivul de 39 de ani a terminat cu succes o cursă Ironman în fiecare zi, străbătând Statele Unite de la un capăt la altul alături de soția sa și cei cinci copii.

Dar Lawrence nu a spus „da” acestei provocări brutale doar pentru glorie. A concurat pentru a populariza cauza susținută de o organizație non-profit care luptă împotriva obezității la copii și a strânge fonduri pentru aceasta – în total 68.000 USD.

Noi credem că să parcurgi 11.000 km în 50 de zile este de-a dreptul incredibil. Supraomenesc chiar. 

Lawrence este în prezent într-un turneu de discursuri motivaționale în fața oricui este dispus să îl asculte.

„Nu aleg o temă anume despre care să vorbesc”, spune el. „Vorbesc despre capacitatea pe care o avem de a nu ne limita singuri, nici mental, nici fizic, de a ne confrunta temerile și a ne împlini adevăratul potențial”.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here