Descopera povestea celui mai rapid om din lume!

0
337

Usain Bolt, sprinterul care doboara record dupa record la fiecare editie a Jocurilor Olimpice, iti spune povestea vieții lui

9.58 este povestea lui Usain Bolt scrisa de el insusi. Este o carte despre pustiul slabanog din Trelawny, locul unde se fac cei mai buni cartofi dulci de pe pamant. Este istoria copilului care a crescut jucand cricket si fotbal sub soarele jamaican si care, la un moment dat, a descoperit ca poate sa alerge repede. Incredibil de repede. Exceptionalele performante sportive, familia, prietenii, cultura jamaicana, pravalia tatalui din somnorosul sat Sherwood Content – toate isi gasesc locul cu naturalete in povestea plina de umor spusa de Usain.

Usain Bolt a fost asistat la scrierea acestei carti de catre jurnalistul britanic Shaun Custis, renumit autor de articole sportive pentru publicatia The Sun, cel mai bine vandut cotidian din Marea Britanie, si fost redactor sportiv la Daily Express. Custis a mai scris si cartea Rio: Povestea mea, autobiografia lui Rio Ferdinand, fotbalist care joaca in Premier League.

9.58 este publicata de Preda Publishing, un proiect Brand Academy.

brandacademy.ro

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here