Cum să slăbești și să te menții la greutatea dorită? Sfaturile unui antrenor

0
2659

Cu toții ne dorim un corp bine lucrat, iar pentru asta trebuie în primul rând să dăm jos acele kilograme în plus acumulate. Prin urmare, transpirăm câteva zile la sală sau pe aleile din parc, ținem poate o dietă scurtă și ne abținem de la o bere, două sau de la “gustările” de după ora 19.00, din fața televizorului. Dacă suntem norocoși, cântarul ne va da vestea cea bună și, nu-i așa, putem reveni la viața de dinainte. Surpriză sau nu, în câteva săptămâni suntem înapoi de unde am plecat sau chiar cu ceva kilograme în plus. De ce se întâmplă așa? Explicația ți-o poate da orice antrenor de fitness sau nutriționist: un corp în formă presupune un stil de viață sănătos, antrenamente regulate și o alimentație adecvată în fiecare zi. Altfel, remodelarea corporală nu este posibilă.

Antrenamentul care nu te “rupe” și dieta bazată pe ce îți place să mănânci

Cei care au mers la sală și care au încercat să mănânce cât mai sănătos știu un lucru: e al naibii de greu! Există, însă, cineva care e de altă părere. Specialistul în fitness și nutriție Valentin Vasile a conceput un program în care mișcarea și slăbitul nu mai sunt o corvoadă, o luptă continuă și istovitoare. Se numește Revvolution și, pe scurt, e un program de remodelare corporală prin care 9 din 10 persoane reușesc să slăbească și să își schimbe stilul de viață. Ce are acest program în plus față de altele? Faptul că te tratează diferențiat. Știm bine că suntem diferiți unii de alții. Atunci și antrenamentele și alimentația ar trebui să difere. E destul de logic, dar cei mai mulți antrenori nu prea își bat capul cu asta.

Cam așa își descrie Valentin Vasile programul: “Revvolution pornește de la o abordare holistică care se concentrează pe diversitatea oamenilor din program. Mai exact, vei beneficia de evaluări iniţiale și finale detaliate, realizate cu dispozitive de ultimă generaţie, antrenamente de grup, plan personalizat de alimentație, în funcție de obiectivele și specificul tău pe baza analizelor, coaching motivaţional si sedințe de psihonutriție pentru a-ți facilita drumul către obiectivele personale“. Sună chiar interesant, iar Valentin Vasile spune că prețul unei sesiuni este unul accesibil.

Dacă ne dorim un stil de viață sănătos trebuie să începem cu alimentația. Mișcarea este și ea foarte importantă, dar nu trebuie să fie agresivă, ci potrivită stilului nostru de viață, capacității de efort, istoricului medical” – mai spune Valentin Vasile.

În plus, pentru cei care nu au timp să meargă la sală sau nu sunt din București, Valentin a creat Revvolution online, un program de sport și nutriție personalizată pe care îl poți urma chiar de acasă, online.

În trei luni, de la 100 kg la 70 kg

Până acum, au trecut prin procesul de transformare de la Revvolution o serie de vedete, printre care Virgil Ianțu, Adrian Despot, Feli sau Marius Manole, dar și sute de oameni obișnuiți. Un exemplu este și Andrei, care la vârsta de 15 ani ajunsese la 100 de kilograme. În câteva luni de antrenamente și o alimentație sănătoasă a reușit să slăbească aproape 30 de kilograme. Pentru el, întâlnirea cu Valentin Vasile a însemnat o nouă etapă, în care a înțeles că este vorba despre un nou mod de a alege să trăiești și să mănânci.

Andrei: “Cel mai mare șoc a fost când m-am întors la cursuri, în toamnă. Eu am început programul chiar înainte de vacanță. Până în toamnă slăbisem aproape 30 de kilograme. Colegii nu m-au recunoscut, iar la vizita medicală, asistenta școlii nici n-a crezut că sunt eu, m-a pus să-i arăt buletinul.

Despre un lucru nu am vorbit: voință. E nevoie, evident, și de voință. Așa că uită de promisiunile că de săptămâna viitoare te apuci de sport și începe de astăzi transformarea.

https://www.revvolution.ro/

https://www.facebook.com/REVVOLUTIONRomania/?fref=ts

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here