(P) Surprize pentru copii și în acest an, la DHL Carpathian Marathon!

0
1189
Participare pentru copii și adolescenți la DHL Carpathian Marathon este gratuită. Crosul Copiilor, Ștafetă sau Semimaraton sunt cele 3 probe în care iubitorii de alergare sub 18 ani se pot alinia la start, pe 16 iunie.
Participare pentru copii și adolescenți la DHL Carpathian Marathon este gratuită. Crosul Copiilor, Ștafetă sau Semimaraton sunt cele 3 probe în care iubitorii de alergare sub 18 ani se pot alinia la start, pe 16 iunie.

Peste două săptămâni, pe 16 iunie, la Cheile Grădiștei – Fundata (Jud. Brașov), se dă startul uneia dintre cele mai interesante aventuri de alergare montană din România! Pentru o amintire de neuitat a celei de-a IX-a ediții a DHL Carpathian Marathon, înscrierea copiilor și a tinerilor sub 18 ani este gratuită!

Crosul Copiilor este dedicat celor cu vârste cuprinse între 5-13 ani, în trasee care variază ca
distanță, de 250 m, 500 m sau de 1 kilometru, în funcție de vârstă.
Categoriile de concurs pentru cei mici sunt următoarele:
 Cursa de 250 m, băieți sau fete, cu vârste cuprinse între 5-8 ani;
 Cursa de 500 m, băieți sau fete, cu vârste cuprinse între 9-11 ani;
 Cursa de 1 km, băieți sau fete, cu vârste cuprinse între 12-13 ani.

Înscrierea gratuită în concurs este valabilă nu numai pentru cei mici, ci pentru toți tinerii sub 18 ani!  DHL Carpathian Marathon crede în dezvoltarea armonioasă prin sport și le oferă acestora posibilitatea de a participa, pe lângă Crosul Copiilor, și în probele de Ștafetă și de Semimaraton, acolo unde limita minimă de vârstă pentru înscriere este de 14, respectiv 16 ani. Proba de Ștafetă le oferă șansa de a-și forma echipe din 3 sau 6 persoane, fie mixte, fie în întregime numai de fete sau de băieți.

Toți participanții vor primi medalii la finalul cursei și vor avea parte de multe surprize oferite de sponsorii și de partenerii evenimentului. În plus, ei se vor putea bucura de toate facilitățile oferite de resort, dar și de o atmosferă prietenoasă și de amintiri de neuitat!

Evenimentul este dedicat tuturor pasionaților de alergare, atât celor amatori, cât și celor
experimentați, care își doresc să trăiască o experiență montană de vis, în inima uneia dintre ultimele regiuni sălbatice din Europa – munții Carpați.

Oricare dintre probele din concurs le-ar alege, Maraton (42 km), Semimaraton (21 km), Ștafetă (7 km) sau Crosul Copiilor (250 m / 500 m / 1 km), iubitorii de alergare vor avea șansa unică de a explora trasee spectaculoase și de a trăi momente intense, pline de adrenalină.

 

Peste 1,000 de participanți s-au înscris până în acest moment la DHL Carpathian Marathon!
Înscrierile continuă pe maratondhl.ro. Începând de astăzi și până pe 14 iunie, taxa de
participare este de 125 lei / participant pentru persoanele fizice și 150 lei / persoană pentru
companii. Pentru participanții care sunt persoane fizice și doresc să se înscrie în ziua
evenimentului, taxa va fi de 150 lei.

Suma încasată din taxele de înscriere va fi donată în totalitate Comitetului Național Paralimpic, cauză pe care o susținem pentru al patrulea an consecutiv. Așadar, toți iubitorii de alergare devin și oameni ai faptelor bune, contribuind direct la visurile sportivilor noștri paralimpici, de a face performanță și de a câștiga medalii pentru România, la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020.

Și în acest an, ne bucurăm să avem alături persoane publice și sportivi de excepție, ca
ambasadori și susținători ai evenimentului: Gabriela Szabo, Andreea Răducan, Constantina
Diță, Miodrag Belodedici, nutriționistul Șerban Damian, Sonia Argint Ionescu, Eli Roman,
Dragoș Bucurenci, Andrei Roșu, Marian Drăgulescu și Chef Simona Pope. Cu parte dintre ei ne vom vedea la linia de start, pe 16 iunie, la Cheile Grădiștei – Fundata, acolo unde vom scrie împreună povestea celei de-a IX-a ediții a DHL Carpathian Marathon.

„Descoperă noi orizonturi. Dă valoarea cursei tale!” Participă și tu!

Ediția 2018 a DHL Carpathian Marathon este organizată de MPG România, lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate participanților amatori, cu o experiență semnificativă care include organizarea a peste 4.700 de evenimente sportive.

Evenimentul este susținut de Mega Image, în calitate de sponsor oficial, sponsorii Medlife,
Canon, Generali, Gatorade, Duracell, GoldNutrition, Salomon și de suporterii Coty, Aqua
Carpatica, Running Warehouse Europe, Cheile Grădiștei Resort, Heidi, BMW, Danone, Bono,
Barilla, Terrabisco, Terapie prin mișcare, și Easy Plast.

Cursa dedicată copiilor beneficiază de suportul Băncii Transilvania, în calitate de sponsor
oficial, și al sponsorilor Boomerang și Danonino.

Companiile Bachmann, iNes, Canon, Anita, Wunderman, Polach Logistics & Transport și Vora Invest susțin echipele de voluntari care aleargă pentru cauza evenimentului.

Mulțumim autorităților: Ministerul Tineretului și Sportului, Romsilva, Parcul Național Piatra
Craiului și Carpathia pentru facilitățile oferite evenimentului, dar și partenerilor RoClub Maraton, Superfit și evenimentului partener Bucharest International 10K.

Mulțumim partenerilor media: Radio ZU, Adrenallina, Agerpres, Alerg.ro, Auto Bild, Avantaje, Business Cover, Business Review, Libertatea, Men’s Health, Nine O’ Clock, OZB, Romania-Insider.com, Running Mag, Sunt În Formă, 4run.ro.

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro și vă ținem la curent cu veștile pe pagina Facebook DHL Maraton.

 

SOURCEComunicat de presă
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here