Cel mai greu antrenament pentru abdomen și fesieri

0
2329
antrenament

Acest antrenament rapid și intensiv include trei perechi de exerciții cu greutatea corpului. Perechile de exerciții includ o mișcare de bază și o mișcare a jumătății inferioare a corpului, pe care le vei executa timp de 30 de secunde fiecare.

Alternând între partea din față și partea din spate a corpului, vei lucra mai rapid toată musculatura. Și asta pentru că în timp ce o grupă de mușchi se recuperează, cealaltă se antrenează. De exemplu, poți să te implici 110% când faci 30 de secunde de abdomene, pentru că știi sigur că mușchii tăi abdominali vor lua o pauză când vei lucra fesele și vice versa.

Acest antrenament va lansa un atac decisiv asupra grăsimii. Vizează zonele cu probleme, mai exact abdomenul și fesele, și include accente cardio plasate strategic, care îți cresc ritmul cardiac și stimulează arderea grăsimilor.

Iată rețeta pentru un corp mai slab și mai bine definit:

Provocarea abdomen și fese

PERECHEA 1

Abdomen: Flotări Omul-Păianjen, 30 de secunde (din poziția normală de flotare, extinzi un picior îndoit, înspre lateral)

Fese: Fandare cu spatele cu genuflexiune, 30 de secunde

Odihnește-te 30 de secunde. Repetă, apoi treci la următoarea pereche.

PERECHEA 2

Abdomen: Spider Kick Through Plank (din flotare, atingi vârful piciorului în extensie cu degetele de la mâna opusă), 30 de secunde

Fese: Alergare pe loc cu genunchii sus, 30 de secunde

Odihnește-te 30 de secunde. Repetă, apoi treci la următoarea pereche.

PERECHEA 3

Abdomen: Sărituri pe loc cu genunchii sus

Fese: Genuflexiune cu săritură

Odihnește-te 30 de secunde. Repetă.

Aceasta este o rundă completă. Fă încă una.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here