Ce înseamnă de fapt aceste 7 vise erotice comune

0
938
vise erotice

„Doar pentru că nu ești treaz nu înseamnă că libido-ul tău ia o pauză”, spune Dr. Susan Block, sexolog din Los Angeles, fondatoarea Institutului Dr. Susan Block pentru Arta și Știința Erotismului.

Visele ajută subconștientul să analizeze toate lucrurile care te afectează în viața ta, spune Block, și nu toate fanteziile sexuale trebuie interpretate ad litteram. „De fapt, ele ar putea simboliza probleme, dorințe și speranțe în toate aspectele vieții tale”.

Iată ce poți învăța din 7 vise erotice comune:

  1. Sex cu o cunoștință

Asta nu înseamnă că îți dorești să îți înșeli soția cu vecina drăguță de vis-a-vis sau cu barmanița care îți face cafeaua în fiecare dimineață.

Înseamnă doar că e posibil să admiri persoana respectivă și că îți dorești să posezi și tu unele din calitățile sale, spune Lauri Loewnberg, autor al lucrării Visează: Descătușează-ți visele, schimbă-ți viața.

„Sexul reprezintă actul suprem de uniune între două persoane”, spune ea, „prin urmare, atunci când faci sex cu cineva în vis, e posibil să însemne că îți dorești să ai ce are persoana respectivă”.

  1. O sesiune intensă cu șefa ta

Acest vis înseamnă că îți dorești să te apropii mai mult de șefa ta – dar nu în sensul „ne vedem în debara în 5 minute”. Pentru că sexul este un act extrem de intim, e posibil să însemne că simți o distanță față de ideile sau stilul de management al șefei tale și vrei să găsești o metodă de apropiere.

  1. Încercarea de a găsi un loc privat împreună cu partenera ta

Dacă visezi că te chinui să găsești un loc în care să faceți sex, acest vis e posibil să semnifice o lipsă de conexiune între tine și partenera ta în viața de zi cu zi.

Uită-te puțin în calendar: Ești mai degrabă ocupat în loc să vă găsiți o ocupație în majoritatea timpului? Poate fi momentul potrivit să notezi în calendar o seară specială în care să încercați 45 din cele mai hot poziții sexuale, spune Loewenberg.

  1. Sex în public 

E posibil să ai acest vis dacă un prieten sau un membru al familiei face un comentariu critic la adresa partenerei tale. Când te simți expus în fața altora, răscolești sentimentele față de ce cred alții despre deciziile tale de viață și în dragoste.

  1. Zborul

Ești complet liber, fără nicio povară și te lași complet în voia senzațiilor fizice. Sună cunoscut?

„Zborul în vis este strâns legat de orgasm”, spune Block. Când urci spre cer poate să însemne că te simți frustrat cu privire la starea curentă a propriei tale vieți sexuale, sau pur și simplu mintea ta derulează un film inconștient.

  1. Când te pui pe bune cu o vedetă 

Poate că tu și Margot Robbie sunteți single în subconștientul tău, dar oricât de mișto a fost visul erotic, nu are nicio legătură cu ea.

În schimb, visele erotice cu vedete indică faptul că te afli în căutarea luminii reflectoarelor în propria ta viață. Dacă ți se pare că asta se întâmplă, oferă-te voluntar să iei de coarne un proiect dificil la muncă, ține un discurs la o reuniune cu toată familia sau apucă-te de cursuri de improvizație.

  1. Vise cu fosta 

Dacă fosta apare doar sporadic în visele tale, asta poate să însemne pur și simplu că în creierul tău are loc o defragmentare. Poate se apropie ziua ei, sau poate ai văzut o postare de-ai ei pe Facebook — dar asta nu înseamnă că în subconștientul tău vrei să te împaci cu ea.

Totuși, dacă o visezi foarte mult sau dacă ești sigur că visele au apărut după orele alea pe care le-ai petrecut pe Google căutând chestii despre ea, ar putea fi un semn că ai probleme în relația actuală pe care ar trebui să le rezolvi.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here