Adaptare la mediu

0
331

Un moment festiv poate fi o extra-motivatie sa porti mai stilat decit in zilele obisnuite. Totusi, nu uita ca pomul de Craciun e singurul care trebuie sa sclipeasca.Apasa aici pentru a deschide PDF-ul
Rosu de la mosu\’?
Daca ti-a revenit rolul de Mos Craciun in familie, rezerva acestui moment un pulover rosu, din lina. Textura lui moale iti da libertatea de miscare necesara impartirii cadourilor. Pulover, 250 ron, camasa Artigiani, 249 ron, ambele de la magazinul Bigotti, pantaloni Millenium, 188,65 ron si pantof Canali, 900 ron, magazinul Distinto, hirtie de impachetat, 5,49 ron/sul, de la Carrefour Orhideea.
Excursie la Polul Nord?
Doar pentru ca mergi intr-un climat arctic, nu inseamna ca ai o scuza pentru a pastra pe tine costumul de schi si caciula de blana – un pulover pe git e intotdeauna apreciat. Pantaloni Monar, 262,50 ron, pulover Giovane gentile, 279 ron, fular Giovane gentile, 162 ron, toate de la magazinul Venetto, brad din fibra optica, 219,99 ron, de la Carrefour Orhideea.
Te colinda prietenii?
Iar costumul cu cravata ii intimideaza – intimpina-ti prietenii intr-o tinuta eleganta si relaxata. Camasa reiata, 250 ron, vesta Garderobe, 250 ron, ambele de la magazinul Daniel Hechter, pantaloni Canali, 400 ron, magazinul Distinto, pahar Iittala pentru vin rosu, 417 ron (set 6 buc.), de la magazinul Living.
Doi cuscri de cosmar?
Sacoul este obligatoriu – e un amanunt care denota preocuparea ta pentru marea intilnire cu parintii ei, la cina de craciun. Sacou si vesta Giovane gentile, 1.020 ron si 261 ron, ambele de la magazinul Venetto, camasa Bigotti, 119 ron.
Invitatie la restaurant?
Un cadru festiv impune alegerea unui costum. Opteaza pentru o textura si o culoare diferite de cele pe care le imbraci la intilnirile profesionale. Asorteaza o camasa “ton pe ton”. Costum din catifea reiata, 549 ron, camasa, 199 ron, ambele de la magazinul Dinasty, curea Canali, 290 ron, magazinul Distinto, sfesnic, 849 ron, magazinul Living.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here