6 piese vestimentare care vor da impresia că ai lucrat mai mult la sală

0
1453

Bineînțeles, exagerăm când spunem asta, dar trebuie să recunoști că unele alegeri vestimentare te fac pur și simplu să arăți mai bine, în vreme ce altele nu te avantajează.

Îți dăm o mână de ajutor și îți arătăm ce ar trebui să porți, ca mușchii tăi să pară mai bine definiți sau mai lucrați:

  1. Tricouri cu dungi late orizontale

Probabil știi deja că dungile verticale și subțiri sunt potrivite pentru a părea mai înalt. După aceeași regulă, și  tricourile și hanoracele cu dungi late orizontale îți vor face umerii să pară ma lați, o trăsătură care inspiră masculinitate. Data viitoare când faci cumpărături, un astfel de tricou e un must. Un alt lucru util de știut este să optezi pentru culori deschise, preferabil chiar alb. Mulți bărbați preferă culorile închise la haine, însă cele deschise sunt de mai mult ajutor dacă vrei ca cei din jur să creadă că ai ridicat greutăți în ultima vreme.

  1. Jeanși cu talie mai joasă

Nu ne referim la jeanșii aceia care lasă la vedere boxerii, mai potriviți pentru adolescenți, ci de o pereche de jeanși clasici, simpli, dar cu o talie puțin mai joasă decât cei clasici. Ei dau senzația unor picioare mai scurte, dar și mai groase, așa că sunt alegerea câștigătoare dacă vrei să pară că ai lucrat numai la picioare luna asta la sală.

  1. Ce încălțăminte să porți

Espadrilele și tenișii sunt o alegere confortabilă, însă nu îți fac un serviciu dacă vrei să dai iluzia unui corp lucrat la sală. În schimb, astfel de ghete din piele pentru barbati, vor da senzația unui corp mai masiv. Ai nevoie de o pereche de ghete masculine și masive tocmai pentru a fi în ton cu aspectul pe care vrei să-l obții.

  1. Gulerele la baza gâtului sau tip helancă

Nu ne mai desparte mult de sezonul cu temperaturi scăzute, așa că ai un motiv în plus să dai deoparte tricourile cu gulerul în V și să alegi unele la baza gâtului sau cele tip helancă. Genul acesta de pulovere îți vor face un serviciu dacă ești în căutarea unui look masculin.

  1.  Cămăși cambrate

Cămășile cambrate, mai înguste la bază, creează iluzia unor umeri mai lați. Mai mult, pentru că este mai strâmtă, nu dă senzația că îți este prea mare. Deși pare ilogic, atunci când porți cămăși largi vei da senzația că ești mai slab, așa că ar trebui să le eviți. Alege-le pe cele cambrate și poartă-le băgate în pantaloni. În plus, cămășile cambrate au forma conică, făcând abdomentul să pară mai îngust, de mare ajutor dacă ai puțină burtă și încă nu se văd eforturile pe care le depui la sală.

  1. Jachete groase și scurte

Paltoanele lungi nu sunt prietenele tale dacă vrei să dai senzația unui corp lucrat și cu mușchi bine definiți. Încearcă, în schimb, jachete scurte, din materiale groase. Suntem deja în pragul iernii, așa că vei avea nevoie oricum de o astfel de jachetă.

După cum vezi, majoritatea dintre piesele sugerate de noi sunt pentru sezonul rece, ceea ce înseamnă că ai timp până primăvara viitoare să îți lucrezi corpul așa încât să nu mai fie nevoie să creezi iluzii vizuale.  

 

Sursa foto: Shutterstock

(P) Articol realizat împreună cu lascarpa.ro

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here