6 lucruri la un bărbat care vor impresiona întotdeauna o femeie la primele întâlniri

0
1218
cum impresionezi femeile

Primele întâlniri nu trebuie să fie precum o sesiune de examene. Dacă ați ajuns deja să vă vedeți, atracția fizică nu mai joacă un rol atât de decisiv. Alte lucruri sunt mai importante acum. Cum o faci să se simtă, cum gândești, cât de pasionat sau de pasional ești, astea sunt doar câteva dintre criteriile după care o femeie va fi îndrumată de instinct dacă merită să vă mai vedeți sau totul este doar o pierdere de timp.

6 lucruri la un bărbat care vor impresiona întotdeauna o femeie la primele întâlniri:

  1. Încrederea de sine

În primul rând, nu pretinde că ești altcineva și nu îți asuma un rol pe care nu îl poți duce mai departe. Asta este una dintre marile capcane ale primelor întâlniri. Nu vorbim despre deschidere totală, ci despre o abordare inteligentă. O femeie va aprecia dacă vede un bărbat capabil să își accepte defectele fără să se simtă complexat din cauza lor. Gândește-te că fiecare defect sau ce consideri tu la tine că ar putea fi unul poate fi transformat într-un lucru pozitiv în relația ta cu ea.

  1. Gusturi

O femeie va aprecia mereu un bărbat care știe să aleagă o muzică bună, o mâncare incredibilă, care știe să recomande un magazin de vinuri excepțional, să distingă între un un vin de calitate și unul mai slab și să potrivească toate aceste detalii într-un decor perfect la primele întâlniri.

  1. Găsește soluții

Atacurile de panică, crizele de gelozie, momentele de confuzie, pe scurt, tot ce înseamnă nesiguranță. Evită-le! O femeie va fi impresionată mereu de capacitatea unui bărbat de a nu se speria ușor și de a găsi soluții chiar și în cele mai ciudate sau dificile momente.

  1. Atitudinea

Nu arăta că ești disperat și nici nu încerca să sufoci întâlnirea voastră plăcută de până în acest moment cu dorința ta de a da prea bine. Adică nu pierde vremea vorbind încontinuu despre cât de tare ești tu. Nu va merge. Atitudinea face diferența de fiecare dată. Gândește-te că este un meci în doi din care fiecare trebuie să plece la final câștigând cel mai important lucru: un timp extraordinar petrecut împreună.

  1. Atenția la detalii

Fii atent la discuție, fii interesat de poveștile pe care ți le spune despre ea, fii curios, dar nu pica în capcana de a fi absorbit. Fii capabil sa construiești un dialog plăcut și nu te duce în direcția unui interviu în care ea se va simți mitraliată de întrebări.

  1. Bunul simt

Unele femei vor căuta un bărbat mai aventuros, altele vor cauta sensibilitate, dar un singur lucru păstrează un ton plăcut indiferent de situație. Și acesta este bunul simț. Dacă spui că o vei suna, fă-o. Dacă îi lași de înțeles că ești interesat, atunci nu o lăsa să se simtă confuză făcând total opusul. Rămâi într-o linie echilibrată, fără să pari nici disperat, nici total dezinteresat. Altfel, va crede ca ești neserios sau că nu știi ce vrei și poate va decide că nu vrea sa piardă timpul cu tine, până când îți va veni mintea la cap și te vei hotărî să acționezi.

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile care te-ar putea ajuta să treci cu succes peste perioada primelor întâlniri cu o femeie. Un lucru ar trebui să știi. Chiar dacă toate aceste lucruri vor merge perfect, tot există șanse ca toată povestea asta să nu meargă. Tocmai din acest motiv trebuie să ai încredere în tine și în gusturile tale în continuare, să găsești mereu soluții de a merge mai departe, să-ți păstrezi o atitudine pozitivă și cu puțină atenție la detalii și bun simț vei reuși să găsești ceea ce cauți.

 

Sursă foto: Shutterstock / Copyright Stock-Asso

(P) Articol realizat împreună cu Domeniul Bogdan

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here