6 exerciții pentru a ajunge la fel de în formă ca un soldat american

0
1229

La începutul anilor 2000, Armata Statelor Unite a început să elaboreze o serie de teste de fitness pentru a-și pregăti mai bine soldații pentru câmpul de luptă. Timp de ani întregi, standardul militar actual a fost considerat a fi o măsurătoare inadecvată a mușchilor și mișcărilor de care un soldat ar putea avea nevoie în luptă. Acesta constă doar într-o alergare de două mile (aproximativ 3,2 kilometri), flotări și abdomene. Acum, versiunea actualizată, cunoscută sub numele de „Testul pregătirii de luptăˮ, ridică mizele.

Noul test este compus dintr-o alergare de două mile pentru cel mai bun timp, o ridicare de greutăți cu limita maximă de 190 de kilograme și câteva mini-teste specializate:

Sprintul, tragerea și căratul de 250 de metri: un soldat sprintează înainte și înapoi 25 de metri, apoi repetă mișcarea în timp ce trage după el o sanie de 40 kg, apoi încă o dată fără greutăți, apoi cu două gantere de câte 13 kg, iar apoi, la final, încă o cursă dus-întors fără greutăți. Obiectivul exercițiului este să obții cel mai bun timp.

Aruncare din picioare, în care soldatul trebuie să arunce peste cap o bilă medicinală de 4,5 kg. Obiectivul exercițiului este să obții cea mai mare distanță.

Ridicări de picioare, un exercițiu în care „soldatul se agață de o bară pentru cățărat; flexează coatele, șoldurile și talia pentru a-și ridica genunchii până își atinge ambele coate cu ei, iar apoi revine la poziția inițială“, precizează Army Times. Obiectivul exercițiului este să faci cât mai multe repetări.

Flotarea în T: începi cu mâinile sub umeri și corpul pe podea, apoi îți ridici și cobori corpul prin extensia și îndoirea brațelor și întinzi brațele în poziția T și le readuci în poziția de flotare la fiecare repetiție. Exercițiul este finalizat după două minute.

Soldații experimentați care au fost folosiți drept cobai susțin că testul acesta este mai riguros decât cel anterior. „Sprintul, tragerea și căratul e un exercițiu destul de dificil“, a declarat sergentul Thomas Masi, membru al Companiei B, Batalion 2, Regimentul 75 de Rangeri, pentru Army Times. „Nu credeam că o să fie atât de greu.“

În prezent, testul se află în cea de-a treia fază, dintr-un total de cinci, până va fi implementat în mod oficial ca standard militar, ceea ce s-ar putea întâmpla încă de vara viitoare. Profită și intră în formă de luptă chiar de astăzi.

Adaptare: Casa de Traduceri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here