5 lucruri care o excită în secret

0
1038

De Diana Vilibert. Foto: 123RF. Adaptare: Casa de Traduceri

Desigur, există lucruri evidente pe care le poate face o femeie pentru a demonstra că o interesează mai mult decât personalitatea ta, de exemplu să găsească scuze să se lipească de tine la bar. Dar care sunt semnele mai subtile care îți arată că vrea să meargă până la capăt? Iată cinci lucruri surprinzătoare care o excită mult – și cum poți profita de fiecare dintre ele.

1. ROLLER-COASTERELE.

Vorbim despre locul potrivit și momentul potrivit. Cercetătorii de la Universitatea Texas din Austin au demonstrat că oamenii care tocmai s-au dat jos dintr-un roller coaster consideră persoanele de sex opus mai atrăgătoare. Studiul a demonstrat că simptomele excitației fiziologice – de exemplu respirația sacadată și pulsul crescut – tind să persiste fără știrea noastră după o activitate în care am eliberat adrenalină, intensificând percepția de atractivitate.

Fă mișcarea potrivită: Din fericire, poți beneficia de puterea „transferului de excitație” fără să o arzi toată ziua prin parcurile de distracții. Un simplu exces de Netflix acasă poate face același lucru. Pune filmele tale de groază preferate – și nu uita să ai uleiul de masaj la îndemână. „Introdu în ecuație și câteva atingeri drăgăstoase și vei avea parte și de oxitocină, hormonul care creează legături”, adaugă expertul în sexologie Sheri Meyers, doctor în psihologie.

1
2
3
4
5
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here