Trăiește #ExperiențaMH! Mergi la Electric Castle 2017!

0
3392

Luna aceasta, îți propunem o nouă #ExperiențăMH. Dacă ești pasionat de muzică și de festivaluri, poți să experimentezi Electric Castle 2017 chiar din mijlocul evenimentelor. Pentru că organizatorii festivalului și Men’s Health nu pun la bătaie doar o invitație dublă la festival, ci și cazare în camping-ul festivalului, într-un Panorama Tent.

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos până pe 6 iulie și să ne explici de ce ești unul dintre cititorii noștri fideli care merită să participe la Electric Castle. Și, evident, să-ți pregătești cizmele și pelerina de ploaie, dar și pălăria de paie și crema de protecție solară, pentru că, se știe, la Bonțida, vremea este imprevizibilă. Câștigătorul va fi tras la sorți și a fi anunțat pe pagina de Facebook MH și telefonic pe data de 7 iulie.

Electric Castle 2017 se desfășoară între 12 și 16 iulie 2017 la Bonțida, lângă Cluj. Va fi cu siguranță cea mai spectaculoasă ediție a festivalului. Suprafața a crescut până la 220.000 de metri pătrați, iar experiența oferită de artiștii invitați va putea fi trăită la maxim de toți participanții, datorită unei scene cu deschiderea de 80 de metri, un ecran LED de 600 de metri pătrați ce oferă rezoluție 8K și mai multe zone acoperite pentru public.

Lineup-ul eclectic cu care Electric Castle și-a obișnuit fanii îi include în acest an îi include pe Deadmau5, artist de 6 ori nominalizat la premiile Grammy și care, anul acesta, a ieșit deja cu două albume noi, Franz Ferdinand cu singurul concert confirmat în Europa de Est anul acesta, Alt-J, una dintre revelațiile momentului în indie rock, Trentemoller, cunoscut pentru muzica sa atmosferică dar și pentru spectacolul pe care îl creează pe scenă, UNKLE, ZEDD, Paul Van Dyk, House of Pain, Slaves, Gus Gus și mulți alții.

Mai multe detalii găsești pe electriccastle.ro


Te-ai înscris? Felicitări! Postează pe Instagram sau Facebook folosind hastag-urile #experientaMH #electricastle2017.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here