#ExperientaMH – Transformare completă

0
2942

De Irina Mereacre. Foto: Andrei Runcanu.

Alex este medic rezident specializat în cardiologie, o fire activă, care pune preț pe mișcare. Programul Let’s Go You, oferit de World Class, îl va ajuta să-și îmbunătățească starea fizică: „Aș dori să-mi cresc rezistența la efort, să-mi întăresc musculatura spatelui, să reduc din grăsimea corporală“, spune el.

IMG_1296

Planul de atac a fost conceput încă de la prima ședință, iar pe parcurs va suferi modificări, în funcție de evoluția lui Alex. „Am structurat antrenamentele în așa fel încât la fiecare sesiune să lucrăm toate grupele musculare principale. În primă fază vom face antrenamente de tip full body, iar la sfârșit 20 de minute de HIIT (High Intensity Interval Training), alergare pe bandă sau rowing“, spune Lorand Szabo, personal trainer de la World Class Health Academy Cluj, cel care îl va monitoriza pe cititorul nostru în următoarele trei luni.

IMG_1390

„Apoi vom lucra divizat: în fiecare zi altă grupă musculară și vom continua să facem HIIT de două ori pe săptămână. Asta îl va ajuta pe Alex să scadă din procentajul de țesut adipos fără să piardă din masa musculară.“

IMG_1403

Este prima oară când Alex se antrenează cu un instructor personal. „Lorand m-a ajutat să-mi personalizez și să-mi eficientizez antrenamentul. Mi-a impus niște scopuri, iar asta mă motivează“, spune el.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here