#ExperientaMH – Îngrijire la superlativ

0
2493

Text: Irina Mereacre. Foto: Gabi Gogiu.

„Ionuț obișnuia să-și tundă părul destul de simplu. Recomandarea mea a fost să încerce să-l scurteze și mai mult în părți. Mai scurt nu înseamnă mai nepotrivit, dacă execuția tehnică este corectă și sunt păstrate niște proporții“, spune Robert Puică, frizerul care l-a convins să încerce o tunsoare nouă.

_DSC7490

„Rezultatul final mi-a depășit mult așteptările“, spune cititorul nostru. „Barba, pe de altă parte, a fost doar reajustată. Frizerul mi-a recomandat s-o tund cu foarfeca pentru a camufla niște goluri. Acasă foloseam doar un aparat setat la același nivel.“

_DSC7525

De fapt, pentru aranjarea bărbii au fost folosite trei instrumente: foarfeca, lama și aparatul de bărbierit. „Am tuns-o cu foarfeca pe părțile laterale, i-am dat o formă ușor ascuțită la bărbie pentru a subția un pic fața și pentru că este un stil care se poartă. I-am dat o linie cât se poate de naturală, după care am folosit și briciul pentru a defini puțin niște linii pe care și le dorea Ionuț – un contur bine evidențiat pe obraz“, spune frizerul.

_DSC7574

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here