#ExperientaMH – Antrenament alături de echipa națională

0
2438

Text: Luiza Gabriela Vîlsan. Foto: Iulian și Sorin Iacob.

Alexandru Iulian Boroş este norocosul care a câștigat accesul în culisele primului antrenament al Naționalei de dinaintea meciului cu Ungaria. „A fost pentru prima dată când am avut posibilitatea de a participa la un antrenament al unei echipe profesioniste de fotbal și pot spune că nu am fost deloc dezamăgit, în special pentru că am avut șansa de a-i vedea pe ai noștri“, ne-a spus el.

IMG_1532

Antrenamentul a avut loc la baza de pregătire de la Mogoșoaia, unde Alexandru a avut acces liber printre jucătorii și staff-ul echipei naționale. I-a salutat pe drumul spre terenul de fotbal, iar cu unii jucători și cu selecționerul echipei a avut și posibilitatea de a face poze și de a schimba câteva cuvinte. „A fost interesant să văd și această latură, din culise, a persoanelor pe care le vedeam mereu la televizor sau din tribune. Au fost amabili, prietenoși și deschiși, lăsându-mi o impresie foarte plăcută per total. De asemenea, nu îl pot uita nici pe portarul naționalei, Costel Pantilimon, care mi-a oferit mănușile sale după antrenament“, spune el.

IMG_1551

Pasionat de fotbal încă de mic, Alexandru menționează că nu pierde niciun meci al tricolorilor. „Sunt foarte fericit pentru rezultatele obținute în această campanie de calificare și am mari speranțe că vom ajunge la Campionatul European.“

IMG_1622

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here