Slabeste in stil MH

0
178

In numarul aniversar iti lansam cea mai puternica provocare a anului. Cu peste 6.000 de cititori inscrisi in ultimele 4 sezoane, concursul Da jos burta! a devenit un adevarat fenomen.

Dupa 4 editii, 28 de cititori MH au revenit la o greutate normala pentru virsta lor, schimbindu-si totodata complet stilul de viata. Trecerea de la sedentarism la o viata mai activa nu inseamna realizarea unui efort considerabil sau schimbarea radicala a obiceiurilor culinare.

Este vorba, mai degraba, de redistribuirea activitatilor cotidiene, a meselor si introducerea miscarii fizice,care nu intotdeauna trebuie sa se desfasoare intr-o sala de fitness. Anul acesta, dieta propusa de Dr. Luana Sahian este dublata de Cardiomix – programul complex de pregatire fizica inventat si coordonat de antrenorul MH Mihai Dragomir.

Ca si pina acum, participantii la concursul Da jos Burta! vor beneficia gratuit de echipament complet, pe care il vor pastra, consiliere psihologica si diete personalizate. La fel ca in ultimele 4 editii, inainte si dupa concurs vor fi efectuate analize medicale complete si masuratori. Va cistiga cititorul care va inregistra cea mai mare scadere in greutate, folosind numai principiile sanatoase promovate de revista noastra.

Factorii psihologici care influenteaza reusita unui program de slabire

Stilul de viata – obisnuintele care ti-au devenit deja a doua natura. Adesea sint preluate din mers, pentru ca toti cei din jurul tau se comporta astfel.

Cauzele emotionale.

Cautam singuri moduri de a ne exprima si controla starile psihice – mai ales cele negative. Una dintre cele mai la indemina modalitati este mincatul. Ne orientam spre hrana pentru a scapa de stresul emotional. O falsa solutie, pentru ca astfel ne anulam sansa de a acumula deprinderi de viata care sa ne vindece realmente stresul.

…si solutiile?

Pentru a scadea in greutate trebuie sa-ti schimbi modul in care gindesti, precum si obiceiurile. in creier, obisnuintele apar ca niste cai batatorite pe unde informatia “prefera” sa treaca: cum apare o situatie de un anumit gen, se declanseaza reactia stereotipa – mincatul. Va fi deci nevoie sa creezi noi cai neuronale asociate unor obiceiuri sanatoase si datatoare de emotii pozitive. Experienta atitor oameni care au reusit arata ca exista multe lucruri care ne pot face stradania mai placuta si mai usoara.

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here