Regulamentul concursului ‘Da jos burta!’

0
192

Regulamentul concursului “DA JOS BURTA!”, organizat de revista Men\’s Health impreuna cu EUROPA FM, WORLD CLASS FTNESS ROMANIA, CARREFOUR si TEX, CARDIO MIX, NIVEA, SPONSER, SYNEVO, NUTRIZZIA, PERLA HARGHITEI si SANATATEA TV se subdivide in doua regulamente.

  • A. Regulamentul de inscriere a candidatilor
  • B. Regulamentul de desfasurare a concursului

A. Regulamentul de inscriere a candidatilor

La acest program de antrenament se pot inscrie barbati cu varsta cuprinsa intre 25-45 de ani, fara boli cronice sau dizabilitati fizice de toate gradele. Pot lua parte la acest program barbati supraponderali cu disponibilitatea de a se supune antrenamentului de trei ori pe saptamana, cate doua ore. De asemenea, cei ce se inscriu la concurs trebuie sa aiba disponibilitatea de a locui in Bucuresti pe perioada desfasurarii antrenamentului (15 mai – 12 iunie 2009).

Inscrierea la concurs se va face pe baza completarii formularului ce va putea fi gasit in numerele din lunile aprilie si mai ale revistei Men\’s Health Romania, precum si pe site-urile www.menshealth.ro si www.europafm.ro.

Formularele de concurs vor fi trimise catre revista Men\’s Health:

  • prin posta: pe adresa redactiei: Burda Romania, Str. Ion Campineanu nr. 11, et.3, 010031 Sector 1, Bucuresti, mentionand pe plic “Concurs DA JOS BURTA!”. Data limita a postei pentru trimiterea taloanelor este: 7 mai 2009.
  • pe e-mail: la adresa: [email protected], data limita a trimiterii acestora: 7 mai 2009
  • pe fax: la numarul de fax: 021-311.35.87, data limita a trimiterii acestora: 7 mai 2009

In urma colectarii formularelor de concurs trimise de catre cititori se va face selectia candidatilor. Selectia candidatilor se va face in ziua de 8 mai 2007, prin tragere la sorti dintre toti barbatii inscrisi in concurs care respecta conditiile din regulamentul de inscriere. Vor fi alesi opt finalisti ce sunt obligati sa puna la dispozitia organizatorilor date personale.

Cei opt finalisti vor fi contactati telefonic de catre reprezentantii revistei Men\’s Health si vor trebui sa se prezinte la sediul BURDA ROMANIA in ziua de 11 mai. In data de 12 mai li se va recolta sange pentru un set de analize necesare stabilirii programului nutritional. Tot in data de 12 mai, in cadrul World Class Fitness Romania, vor fi cantariti si li se va masura stratul de tesut adipos. Vor fi supusi unui consult medical general. Tot atunci concurentii vor primi si echipamentul sportiv necesar.

Cei opt participanti la programul de antrenament vor fi publicati in numarul din luna IUNIE 2009 al revistei Men\’s Health.

Programul de antrenament se va desfasura in perioada: 15 mai – 12 iunie 2009. Pe data de 12 iunie va fi desemnat castigatorul concursului in cadrul unei conferinte de presa.

Odata ales ca si competitor in cadrul concursului DA JOS BURTA, concurentul nu are dreptul sa se retraga pana la finalizarea competitiei.

B. Regulamentul de desfasurare a concursului

Vor fi alesi opt barbati dintre toti cei inscrisi in competitie (barbati supraponderali) ce vor fi integrati in programul de antrenament “DA JOS BURTA!”, prezentat in revista Men\’s Health.

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here