Regulament

0
169

Regulamentul concursului DĂ JOS BURTA! 2012

 

A. Regulamentul de înscriere a candidaților

B. Regulamentul de desfășurare a concursului

 

A. Regulamentul de înscriere a candidaților La acest program de antrenament, se pot înscrie bărbați cu vîrste cuprinse între 25 și 45 de ani, fără boli cronice sau dizabilități fizice de toate gradele. Pot lua parte la acest program bărbați supraponderali, care au disponibilitatea de a se supune antrenamentului de trei ori pe săptămînă.

De asemenea, cei care se înscriu la concurs trebuie să aibă disponibilitatea de a locui în București pe perioada desfășurării antrenamentului (21 mai- 17 iunie 2012). Înscrierile în concurs se fac în perioada 2 aprilie – 6 mai și se vor face pe baza completării formularului de concurs, ce va putea fi găsit pe site-ul www.menshealth.ro.

Data limită pentru completare pe site-ul www.menshealth.ro este 6 mai 2012. Selecția candidaților se va face în ziua de 7 mai 2012, prin tragere la sorți dintre toți bărbații înscriși în concurs care respectă condițiile din regulamentul de înscriere. Vor fi aleși opt finaliști, care sînt obligați să pună la dispoziția organizatorilor datele personale.

Cei opt finaliști vor fi contactați telefonic de către reprezentanții revistei Men’s Health și va trebui să se prezinte la sediul Sanoma Hearst Romania, în Str. Buzesti, nr. 85, sector 1, București, la data de 11 mai 2012. La data de 11 mai li se va recolta proba de sînge pentru un set de analize necesare stabilirii programului nutrițional, vor fi cîntăriți și li se va măsura stratul de țesut adipos.

Toți concurenții vor fi supuși unui consult medical general și vor primi și echipamentul sportiv necesar. Numele participanților la programul de antrenament vor fi publicate pe www.menshealth.ro, la data de 7 mai, și în numărul din luna iunie 2012 al revistei Men’s Health. Programul de antrenament se va desfășura în perioada: 21 mai- 17 iunie 2011. La data de 19 iunie va fi desemnat cîștigătorul concursului. Odată aleși drept competitori în cadrul concursului DĂ JOS BURTA!, concurenții nu au dreptul să se retragă pînă la finalizarea concursului.

 

B. Regulamentul de desfășurare a concursului Vor fi aleși 8 bărbați dintre toți cei înscriși în competiție (bărbați supraponderali), care vor fi integrați în programul de antrenament DĂ JOS BURTA!, prezentat în revista Men’s Health. Cei 8 bărbați care vor fi aleși să participe la programul de antrenament vor beneficia pe parcursul derulării programului de:

*abonament gratuit pentru o lună la sala World Class Fitness Romania

*echipament sportiv care va conține costum sport, tricou, șort, șosete, pantofi sport, geantă sport.

 

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here