Polar Loop, gadgetul care te slăbește sănătos

0
269

Cum ar fi să la dispoziție 24/24, un aparat care să-ți urmărească activitatea fizică, încurajându-te totodată să faci mai multă mișcare? Brățara de monitorizare Polar Loop, de la Living Well, este antrenorul de care ai nevoie: aceasta ține evidența întregii tale activități (de la un simplu pas până la antrenamentele intense) și îți arată la ce-ți folosesc mișcările pe care le faci. Te va „recompensa“ cu mesaje de laudă când te vei mișca suficient și te va ajuta să mergi mai departe (la propriu), atunci când te vei apropia de obiectivul tău zilnic.

Îmbunătățește-ți sănătatea
Brățara a făcut parte și din arsenalul finaliștilor de la ediția Dă Jos Burta! din acest an. I-a ajutat pe concurenți să-și monitorizeze activitatea fizică, să-și îmbunătățească performanțele și să devină mai motivați. Emanuel Mareș, ocupantul locului doi, a reușit să slăbească 11,6 kilograme. „Dacă n-aș fi avut brățara Polar Loop, n-aș fi reușit să obțin nici măcar 50% din rezultate“, spune el. Pe lângă kilogramele pierdute, concurentul de la Dă jos burta! are acum un procent de grăsime cu 11% mai mic, iar pe cel de masă musculară cu aproape 5% mai mare. Pe lângă toate performanțele sportive, brățara i-a ajutat pe concurenți să se odihnească mai bine și să își controleze alegerile alimentare, deoarece monitorizează somnul și caloriile ingerate.

Monitorizează-te permanent
Dispozitivul este ușor de utilizat, iar aplicația mobilă Polar Flow permite centralizarea informațiilor acumulate zi de zi și urmărirea lor în timp real. „Mi-a plăcut că am avut acces continuu la date, fie de pe telefon, fie de pe calculator“, spune Emanuel. Ca să beneficiezi de serviciul Polar Flow web, polarpersonaltrainer.com și de forumul de discuții, tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont Polar. Odată ce ai completat detaliile fizice, vei obține îndrumare personală și o interpretare exactă a activității tale zilnice, precum și a sesiunilor de antrenament.

Menține-ți motivația
Polar Loop urmărește activitățile tale zilnice la cinci niveluri de intensitate: odihnă, stând așezat, scăzut, mediu și ridicat. De asemenea, permite consultarea unui jurnal, disponibil prin serviciul web Polar, prin intermediul căruia îți poți urmări ușor activitatea. Astfel, ai acces la istoricului antrenamentului pentru o zi, o săptămână sau o lună. „Pentru mine, cea mai utilă a fost afișarea activității zilnice, acel dreptunghi – Goal – care trebuie «umplut» m-a motivat de fiecare dată când simțeam că nu mai pot“, spune Emanuel. Dispozitivul indică, de asemenea, numărul de calorii arse și perioada de somn, în ore. „Și, în plus, are un design frumos și poate fi folosit drept accesoriu. Cu siguranță voi purta brățara mult timp de acum înainte“, spune Emanuel.

polar.com/ro/

12458217225_6a3f6ed717_o

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here