Inscrie-te la Da jos burta!

0
173

Inscrie-te! Premiul cel mare va avea valoarea de minimum 2.000 de euro.

Inscrie-te la cea de-a 6-a editie a concursului “Da jos Burta!” si vei primi cadou echipament sportiv de firma (trening, tricouri, sort, ciorapi, pantofi sport si geanta), dar consiliere de specialitate in domeniile: fitness, nutritie, sanatate si psihologie. Trimite-ne obligatoriu cel putin o fotografie cu tine, in care corpul sa ti se vada din cap si pana la picioare. Nu este obligatoriu sa fie o poza cu tine in costum de baie, dar sa ne putem da seama daca intr-adevar ai nevoie sa dai burta jos sau nu.

Asteptam sa te inscrii, pana cel tarziu pe data de 10 mai 2010. Tragerea la sorti a celor 8 participanti la concursul Da jos Burta! va fi facuta pe data de 11 mai 2010, de catre o comisie formata din specialistii Men’s Health, reprezentantii sponsorilor principali si redactorul sef Razvan Spiridon.

Succes!

#!–show_contest_da_burta_jos(edition=”6″, address=”1″, address_req=”1″, company=”0″, cnp=”1″, cnp_req=”1″, id=”1″, id_req=”1″);–#

Prin expedierea acestui talon, participantii la concurs au luat la cunostinta regulamentul concursului si sunt de acord sa-l respecte.

Prin expedierea acestui talon participantii la concurs sunt de acord sa primeasca materiale promotionale de la BURDA ROMANIA.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here