Da jos burta! – editia 2009 TV

8 aprilie 2009

Dupa 4 editii, 28 de cititori MH au revenit la o greutate normala pentru virsta lor, schimbindu-si totodata complet stilul de viata. Trecerea de la sedentarism la o viata mai activa nu inseamna realizarea unui efort considerabil sau schimbarea radicala a obiceiurilor culinare.Cea de-a 5-a editie a celui mai popular concurs de slabit pentru barbati va fi transmisa de catre Sanatatea TV. Veti putea urmari evolutia celor 8 concurenti si a invitatilor speciali, urmarind emisiunile dedicate concursului DA JOS BURTA, in perioada 15 mai – 12 iunie, pe www.sanatateatv.ro!

1-logo-bun.jpg

Dupa 4 editii, 28 de cititori MH au revenit la o greutate normala pentru virsta lor, schimbindu-si totodata complet stilul de viata. Trecerea de la sedentarism la o viata mai activa nu inseamna realizarea unui efort considerabil sau schimbarea radicala a obiceiurilor culinare.

Cea de-a 5-a editie a celui mai popular concurs de slabit pentru barbati va fi transmisa de catre Sanatatea TV. Veti putea urmari evolutia celor 8 concurenti si a invitatilor speciali, urmarind emisiunile dedicate concursului DA JOS BURTA, in perioada 15 mai – 12 iunie, pe www.sanatateatv.ro!Categorii: Dă Jos Burta!

ComentariiAboneaza-te la newsletter-ul Men's Health!


Noutăți