Concursului Dă jos Burta s-a încheiat!

0
599

Timp de o aproape lună, între 12 mai și 10 iunie, opt concurenți supraponderali și-au transformat viața. Ei au beneficiat de antrenamente și dietă personalizate, suplimente alimentare și brățări de monitorizare Polar Loop.
Cei opt concurenți, Olivian Covali, Cristian Dragomir, Cristian Manase, Emanuel Mareș, Florin Marinescu-Spiceak, Costin Strâmbeanu, Ovidiu Talpoș, Bogdan Teodorescu, au făcut primii pași spre un stil de viață sănătos – merg regulat la sală și și-au schimbat complet regimul alimentar. Împreună au pierdut 60 de kilograme, zeci de procente de grăsime și au câștigat alte zeci de masă musculară.
Pe parcursul concursului, toți cei opt au fost antrenați de Tania Bordianu, Alex Gritts și  Bogdan Andreescu, de la Sky Wellness. Dieta le-a fost gândită și monitorizată de dr. Șerban Damian, nutriționist sportiv, și completată cu suplimente alimentare pentru sănătate și vitalitate de la Forever Living Products.

 

Rezultate excelente
Deși inițial era rezervă și a intrat în concurs după ce s-a retras unul dintre concurenți, Florin Marinescu-Spiceak, 24 de ani, a câștigat competiția. După patru săptămâni de antrenament el a pierdut 12,8 kilograme, șapte centimetri din talie și aproape 11 procente de grăsime. Astfel, indicele de masă corporală i-a scăzut de la 32,6 la 28,7, ceea ce l-a mutat din categoria de obezi în cea de supraponderali. Acum, Florin are 99,2 kilograme, dar spune că ținta este 85.
Următorii doi clasați, Emanuel Mareș și Cristian Manase, au  pierdut 11,6, respectiv 9,7 kilograme. La capitolul centimetri pierduți din talie, Ovidiu Talpoș a condus, cu 13 centimetri.
Câștigătorii Da jos Burta! 2014 au primit abonamente la Sky Wellness timp de un an, șase luni și trei luni și abonamente pe un an la revista Men’s Health. 

Ediția din acest an a concursului Dă jos Burta! a fost organizata cu sprijinul Forever Living Products, PolarSky Welness, SuperFit și al Sistemului Medical Medlife.

DSC_9562_2
Cei trei câștigători Dă jos burta

 

Toți concurenții la ultimul antrenament, pe heliport.
Toți concurenții la ultimul antrenament, pe heliport.

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here