Concursul Dă jos burta! 2015 s-a încheiat

0
842

În cele patru săptămâni petrecute sub atenta supraveghere a specialiștilor, cei opt finaliști, Laurențiu Gârjoabă, Florian Grecu, Ionuț Hurmuzachi, Ștefan Letinu, Alexandru Nan, Tudor Opaschi, Radu-Nicolae Sirețeanu-Anghel și Claudiu Soare au avut parte de sesiuni intense de antrenamente și de regimuri alimentare personalizate. Au renunțaț la obiceiurile nesănătoase pe care le aveau înainte de a intra în concurs și au îmbrățișat noul lor stil de viață.

Dietele personalizate au fost concepute de către dr. Șerban Damian, nutriționist sportiv, iar antrenamentele s-au desfășurat la World Class Health Academy at in City, unde au fost asistați și motivați în mod constant de către Bogdan Oprea, Sorin Suciu și Alexandru Grigorescu, antrenori personali. Iar pe parcursul concursului, pentru a le spori șansele de câștig în lupta cu kilogramele în plus și pentru a-i ajuta să facă față efortului, ei au mai avut la dispoziție brățările de monitorizare Polar Loop – care i-au ajutat să se mențină activi și după ce ieșeau din sala de fitness –, pachetele C9, din cadrul programului F.I.T., de la Forever Living Products, care conțin o combinație de produse ce stimulează organismul și potențează scăderea în greutate, și produsele de la Fleximobil, care contribuie la protejararea articulațiilor în timpul antrenamentelor și ajută la recuperare.

Deși toți concurenții au încercat să respecte îndeaproape recomandările experților, rezultatele afișate de cântar la finalul concursului au făcut departajarea dintre ei. Ștefan Letinu a reușit să scape de 8,5 kilograme, rezultat care l-a clasat pe locul I în concurs. Urmat de Claudiu Soare, locul al II-lea, care a slăbit 7 kilograme și de Ionuț Hurmuzachi, locul al III-lea, care a pierdut 6,4 kilograme. Cei trei câștigători au primit, pe lângă admirația noastră, câte un abonament la sală pe un an (locul I), șase luni (locul al II-lea) și trei luni (locul al III-lea), de la World Class.

Ediția din acest an a concursului Dă jos Burta! a fost organizata cu sprijinul Forever Living Products, PolarWorld Class, Fleximobil, SuperFit și al Sistemului Medical Medlife.

 

GMS_0697

Cei trei câștigători (de la stânga la dreapta): Claudiu Soare, Ștefan Letinu și Ionuț Hurmuzachi.

 

GMS_0676

Cei opt concurenți, la finalul concursului, alături de Mihai Ghiduc, redactorul-șef al revistei Men’s Health, de dr. Șerban Damian, nutriționist la Centrul Superfit și de Alexandru Grigorescu, antrenor personal la World Class.

 

_DSC7682

Tudor Opaschi și Alexandru Nan alături de Sorin Suciu, antrenor personal la World Class, în timpul antrenamentelor.

 

_DSC7695

 

Alexandru Nan, Radu-Nicolae Sirețeanu-Anghel și Florian Grecu alături de Sorin Suciu, în timpul antrenamentelor.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here