Concurs

0
227

DĂ JOS BURTA! urmărește redistribuirea activităților cotidiene, controlarea meselor și introducerea exercițiilor fizice în programul concurenților.

În program vor participa 8 concurenți supraponderali care, pe parcursul a patru săptămîni, vor avea șansa de a lucra cu cei mai buni specialiști în antrenament fizic, nutriție, psihologie și medicină sportivă. Anul acesta, dietele personalizate propuse de nutriționistul Men’s Health, dr. Șerban Damian, sînt dublate de un program complex de pregătire fizică, propus și coordonat de Master Trainers ai World Class România.

Înscrierile în concurs se fac în perioada 2 aprilie-6 mai, pe baza completării formularului de concurs ce va putea fi găsit pe site-ul menshealth.ro.

Selecția candidaților se va face în ziua de 7 mai 2012, prin tragere la sorți dintre toți bărbații înscriși în concurs care respectă condițiile din regulamentul de înscriere.

Antrenamentul se va desfășura în perioada 21 mai-17 iunie, în cadrul World Class Victoriei.

Participantul care va înregistra cea mai mare scădere în greutate la sfîrșitul celor patru săptămîni de antrenament, va fi declarat cîștigĂtor al concursului DĂ JOS BURTA! 2012.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here