Antrenorii Dă jos burta! 2014

0
287

Fă cunoștință cu cei mai buni specialiști în fitness, nutriție și medicină sportivă. Ei te vor ajuta să scapi de kilogramele în plus

Dr. Serban Damian, nutriționist, Centrul de Nutritie Superfit Interesat de tot ceea ce ţine de conexiunea dintre medicină, sport, nutriţie, terapii complementare, dr. Şerban Damian şi-a orientat preocupările către aceste domenii. Este colaborator permanent al revistei noastre de la primul număr, consultant special Men’s Health şi conduce Centrul de Nutriţie Superfit, din Bucureşti. A publicat numeroase alte articole de specialitate – o parte dintre ele le puteţi citi pe site-ul sau. Este, de asemenea, instructor de culturism şi fitness, specialist în acupunctură, masaj shiatsu, stretching şi autor al cărţii Superfit. Esenţialul în fitness şi culturism. La ora actuală, este singurul medic român specializat în nutriţie sportivă în programul organizat de Comitetul Olimpic Internaţional.

 

Antrenori Sky Wellness

Alex Gritts Cu o viaţă sportivă începută în atletism, încă de la o vârstă fragedă, pasiunea lui Alex Gritts pentru domeniul sportiv este molipsitoare. În urmă unei accidentări, Alex a fost nevoit să renunţe la atletism, însă și-a continuat activitatea în domeniul fitness-ului, ajungând într-un timp foarte scurt să fie cunoscut şi apreciat pentru abilităţile şi performanţele sale. O perioadă a antrenat în Germania, apoi s-a întors în ţară hotărât să ridice nivelul în acest domeniu. În viziunea sa, pentru a reuşi să-ţi atingi obiectivele, ai nevoie de multă disciplină şi atenţie în ceea ce priveşte alimentaţia şi modul în care te antrenezi. În prezent, fitness-ul reprezintă pentru el un stil de viaţă şi cel mai mare hobby. 

Tania Bordianu Antrenoarea Sky Wellness lucrează de peste 10 ani în domeniul fitness-ului și participă constant la convenţiile naţionale şi internaţionale de fitness. Este pasionată de bucătărie raw-vegană și ține numeroase cursuri de gătit prin București. 

Bogdan Andreescu Cu o experienţă de zece ani în industria fitnessului din România, Bogdan este pasionat de sport şi mişcare încă din copilărie. Având un stil de viaţă sănătos şi extrem de disciplinat primul lui client a fost chiar el, iar studiile în domeniu, Liceul Naţional de Atletism şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, l-au învăţat ce înseamnă ambiţia, punctualitatea şi care sunt cele mai bune exerciţii pentru rezultate pe măsură. Încă din perioada şcolii generale a participat la evenimente sportive, unde, datorită perseversentei şi determinării de care a dat dovadă, s-a clasat pe primele locuri ale podiumului, făcând în paralel atletism şi bob. Antrenamentele cu Bogdan sunt intense, rapide şi cel mai important cu rezultate pe termen lung.   

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here