Ți-am păstrat un loc pe copertă!

0
619

Deși îndeplinea criteriile pentru obținerea marelui premiu, Marian Jilăveanu n-a crezut niciodată că poate câștiga un concurs de o asemenea amploare. „A fost un vis împlinit și o onoare să apar pe coperta revistei, iar mai apoi să fiu prezent la gala Men of the Year, în fața atâtor personalități“, spune cu modestie ploieșteanul de 37 de ani.

Ieși din zona de confort
De fapt, toţi cei din jur – de la cei apropiați la colegii de la muncă – îi cunosc modestia. Familia a fost foarte bucuroasă să vadă o față cunoscută la chioșcurile de ziare, mai ales că Marian nu este genul care să vâneze atenția celor din jur. „A fost un prilej bun să ne amintim cu drag de începuturile relaţiei mele cu sportul – de multe ori mi se reproşa că distrugeam covorul din sufragerie“, își amintește el amuzat. Asta pentru că sufrageria a fost prima sală în care s-a antrenat jandarmul de astăzi, pe atunci un puști de 14 ani. Primul exercițiu: banca de împins la piept – două scaune aduse din bucătărie, peste care așeza o plapumă. Sala improvizată de acasă avea să constituie începutul unei aventuri pline de satisfacții.

Urmează-ți intuiția
Pentru cei care se visează pe coperta Men’s Health, Marian are un sfat: „Bărbații care se prezintă la acest concurs au personalități puternice și trebuie să se lase îndrumați, ca și în viață, de instinctul lor“. Instinctul, împletit cu puțin noroc, l-a determinat și pe el să participe. În timp ce răsfoia revista în care noi anunțam concursul, a rupt din greșeală colțul unei pagini. Așa că a fost nevoit s-o cumpere, fiind răsplătit cu șansa de a apărea pe copertă.

Antrenează-te intens
Desigur, era și pregătit pentru asta. Marian face sport de mai bine de 20 de ani, este instructor de kickboxing și, în plus, are un job care îl ajută să se mențină în formă – este plutonier major la Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova. Crede că unul dintre atuurile sale din concurs a fost că a reușit să se mențină în formă la un nivel cât mai înalt. Faptul că era cel mai în vârstă dintre finaliști a constituit, de fapt, un avantaj deoarece, de-a lungul anilor, a avut continuitate în pregătirea fizică. 

Titlul de Cover Model 2013 l-a făcut să-și ia angajamentele și mai în serios. Imediat după concurs, s-a simțit mult mai responsabil, întrucât era imaginea Men’s Health, așa că a continuat să se antreneze, să acumuleze cunoștințe și să fie un bun exemplu pentru ceilalți. Iar de curând a încheiat și un curs de personal trainer la Fitness Scandinavia.

1
2
3
4
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here