Samuel Ioan Panait

0
747

Este exemplul clar că se poate evolua treptat și continuu. A intrat în sala de fitness pentru recuperare, după o accidentare, de la 53 de kilograme a ajuns să cântărească 82, iar în prezent antrenează vedete.

Metode de antrenament Sesiunile de functional training, cinci zile pe săptămână.

Exercițiul preferat Balansarea kettlebellului.

Formează-ți un corp bine proporționat „Caută armonia trupului, nu o dezvoltare musculară exagerată.“

Urmează o disciplină alimentară „Eu nu ţin o dietă strictă. Recomand o alimentaţie echilibrată.“

Intră aici pentru a-l vota pe Samuel!

Primul contact cu sala de fitness Până la vârsta de 21 de ani, Samuel a studiat muzica și pianul. Apoi a avut un accident grav de mașină și totul s-a schimbat. „Am suferit multiple fracturi, operaţii la cap, două operaţii estetice, ruptură de coaste, de stern, de claviculă și multe altele. La un an de zile de la accident am făcut pași mici către sală. Am început să studiez și am obţinut aproape toate certificările în fitness, bodybuilding, cardio, stretching, functional training și cycling.“ Printre persoanele pe care le antrenează se numără Adelina Pestriţu, Diana Dumitrescu și Nicoleta Nucă.

Elimină complexele „Sunt exemplul clar, viu, că se poate să o iei de la zero, să nu mai fii complexat de felul în care arăţi (să porţi două perechi de pantaloni, de exemplu). Cu muncă și răbdare poţi să reușești să-ţi schimbi condiţia fizică și, totodată, să te simţi bine la nivel psihic.“ Recent, Samuel a fost catalogat într-un reportaj realizat de ProTV drept cel mai musculos pianist din lume.

Model în fitness Îl apreciază pe Jeff Seid, model de fitness.

IMG_3980

1
2
3
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here