Laurențiu Cical

0
666
  • Vârsta: 25 ani
  • Greutate: 86
  • Înălțime: 1.84
  • Descriere/motivație: Sunt un om optimist, jovial si determinat. Cred in evolutie continua (personala, profesionala si fizica).
    Consider ca incercarile prin care trecem sunt examene pe care trebuie sa le trecem fiecare dintre noi pentru a ne atinge potentialul. Astfel, cand am suferit o accidentare care mi-a anulat sansele de a-mi continua cariera aleasa (jucator de fotbal), acest lucru nu m-a daramat, ci din contra, m-a determinat sa ma repliez rapid.
    Acum dezvolt o cariera in fitness, in calitate de Master Trainer al Scolii Fitness Scandinavia si antrenor personal. Si planurile mele de viitor nu se opresc aici.
    Am ales aceasta industrie pentru ca sportul nu reprezinta doar o activitate fizica. El presupune un echilibru mental, o viata sanatoasa si dorinta de a deveni mai responsabil cu tine insuti pentru a putea deveni tot mai bun. Nu e un domeniu in care concurezi cu ceilalti, ci concurezi tu cu tine insuti, pentru ca niciodata nu te opresti din a invata, din a-ti testa limitele si din a evolua.
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here