Dănuț Simion

0
928

Multiplu campion naţional la săritura în lungime şi medaliat cu aur la Europenele de tineret, Dănuț s-a retras din sportul de performanţă după 17 ani. Acum vrea să-și depășească limitele și să bată un record în Guiness Book la săritura în înălţime de pe loc (acum este de 1,62 cm).

Metode de antrenament Toate grupele musculare la fiecare antrenament, cât mai scurt și eficient, cu rezultate. Crossfit, atletism, calisthenics, mai puţin fitnessul.

Exerciţii preferate Nu are.

Intră aici pentru a-l vota pe Dănuț! 

Sportul trebuie să-l faci din plăcere „Nu sunt adeptul trasului de fiare la sală, fac sport din pasiune. Dacă vrei să ai rezultate, trebuie să faci totul ca la carte. Nu sunt de acord cu mersul la sală doar pentru selfie-uri și apoi să mănânci și să bei orice îţi cade în mână. În prezent, încerc să mă menţin la un nivel cât mai înalt printr-un stil de viaţă sănătos și activ. Sunt foarte motivat în ceea ce fac, sunt propria mea inspiraţie și de fiecare dată încerc să-mi depășesc limitele. E o satisfacţie personală să apar pe coperta Men’s Health. Este important ceea ce faci, nu doar cum arăţi.“

IMG_4090

1
2
3
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here