Cover Model 2015: înscrierile s-au încheiat!

0
714

În ultima perioadă, atât site-ul revistei Men’s Health cât și pagina de Facebook au fost luate cu asalt de 6-pack-uri, bicepși, tricepși în care s-au investit timp, conștiinciozitate, perseverență și multă muncă. Este în plină desfășurare Cover Model 2015, cel mai popular concurs pentru bărbații care au făcut din mersul la sală și din antrenamente un stil de viață.

Și anul acesta s-au înscris peste 100 de tipi motivați în lupta pentru locul rezervat celui mai în formă cititor Men’s Health – coperta ediției februarie 2016.

30 de dintre ei vor avea prima întânire cu juriul pe 8 octombrie 2015. Dun juriu fac parte: Jorgecântăreț și actor, Cori Grămescu nutriționist, Gelu Cosmakinetoterapeut, Cristian Stamate personal training manager și group fitness instructor, Matei Negrescucâștigătorul Cover Model 2014 și Mihai Ghiducredactor-șef Men’s Health.

La evaluare va conta atât aspectul fizic, stilul de viață sănătos, cât și trăsăturile de personalitate ale concurenților. Altfel spus, nu va fi suficient doar să te prezinți și să arăți bine, ne interesează povestea ta și felul în care o spui.

După acest prim filtru, în intervalul 30 octombrie – 22 noiembrie 2015, cei 15 concurenți rămași vor fi supuși unui alt test – testul de popularitate – în care vor avea la dispoziție o lună pentru a strânge cât mai multe voturi pe pagina menshealth.ro/cover-model/.

Înarmați cu aceste voturi, câteva ore în plus petrecute la sală, motivație și carismă, șapte dintre ei – cei care au primit cele mai multe voturi – se vor prezenta în finală, în fața juriului.

Atât votul publicului, cât și decizia juriului vor conta în proporții egale, iar jurizarea va avea loc pe 25 noiembrie 2015, când vom afla care dintre cei șapte finaliști va putea să treacă în palmaresul personal coperta ediției de februarie. Tot atunci vor fi desemnați și câștigătorii Premiului de popularitate și cel al juriului.

Așadar, le mulțumim tutoror celor care s-au înscris și le dorim mult succes finaliștilor!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here