Urmareste serialul polițist Grimm pe AXN și poți câștiga un TV Sony Bravia!

0
1127

Mâine, nu rata serialul Grimm, difuzat din 5 mai, în fiecare vineri seară pe AXN, înscrie-te la concursul pe care ți l-am pregătit și poți câștiga un TV Sony Bravia!

Acest serial serial polițist cu o intrigă întunecată, aduce în prim-plan chiar Poveștile Fraților Grimm. În fiecare episod, cazul anchetat are ca sursă de inspirație o poveste cunoscută din copilărie.

Distribuția serialului îl are ca protagonist pe David Giuntoli (36) în rolul lui Nick Burkhardt. Giuntoli a mai jucat în 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi sau Buddymoon și a avut apariții în seriale precum: Veronica Mars, Nip/ Tuck, Grey’s Anatomy sau Private Practice. Alături de Giuntoli îl revedem și pe Silas Weir Mitchell, binecunoscut din Prison Break sau ER. În serial le vom revedea și pe Kate Burton (Grey’s Anatomy) și Elizabeth Tulloch (The Artist), partenera de viață a lui Giuntoli.

Episodul pilot din data de 5 mai, difuzat la ora 21 pe AXN, se inspiră dintr-o poveste îndrăgită, în care personajele negative, cum este lupul în acest episod, au fețe de oameni.

Urmărește premiera, spune-ne care este sursa de inspirație din primul episod și înscrie răspunsul corect în concurs.

REGULAMENT

Perioada de înscriere: 5-8 mai 2017

Extragerea câștigătorului: 9 mai 2017

Concursul s-a încheiat.

Câștigătorul este Valentin Toma.

Premiu: TV Sony Bravia 

Nu uitați sa ne scrieți si pe Facebook, într-un comentariu, care au fost indiciile care v-au ajutat sa răspundeți la întrebare.

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here