Câștigă 3 invitații duble la filmul „Tag: dă-o mai departe”

0
1204
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!
Men's Health și Vertical Entertainment te scot la film!

Ed Helms, Jake Johnson, Annabelle Wallis, Hannibal Buress, Isla Fisher, Jon Hamm și Jeremy Renner te vor face să râzi cu lacrimi în Tag: Dă-o mai departe. O comedie scandaloasă bazată pe o poveste reală incredibilă despre un grup de prieteni care reușesc să mențină o prietenie de-o viață printr-un joc de leapșa dus la extrem. Plină de umor nebunesc și faze tari, Tag e o comedie fără rețineri care celebrează legăturile de neclintit între prieteni.

New Line Cinema prezintă o producție Broken Road Production, distribuită internațional de Warner Bros. Pictures și în România de Vertical Entertainment. Hai la cinema din 6 iulie. În avanpremieră din 4 iulie.

IMPORTANT

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

Perioada de înscriere: 30.06 – 15.07.2018

Extragerea câștigătorilor: 16.07

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 3 invitații duble la comedia „Tag: dă-o mai departe”.

Invitațiile sunt valabile pentru două persoane la Cinema Movieplex din Plaza România, București. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Acest actor, interpretul lui Jerry în Tag, a jucat în blockbustere precum Mission: Impossible – Rogue Nation, The Bourne Legacy sau The Avengers: Age of Ultron. Care este numele său?

a) Jeremy Renner

b) Ed Helms

c) John Hamm


SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here