REGULAMENT CONCURS Revista Men’s Health te trimite la film

0
812

SECTIUNEA 1

Perioada promotiei:

Societatea BURDA ROMANIA SRL, cu sediul in Bucuresti sector 3, Bd. Decebal nr.25-29, Olympia Tower,et.3-4, C.U.I.: R6646770, organizeaza pe site www.menshealth.ro, concursul „Revista Men’s Health te trimite la film”, in perioada 05 05 – 11 05 2016.

 

Participantii la promotie

Concursul se desfasoara pe teritoriul Romaniei. Pot participa la concurs persoanele fizice cu cetatenie romana si domiciliul in Romania, care indeplinesc conditiile prevazute de prezentul regulament, cu exceptia angajatilor trustului BURDA ROMANIA si a celorlalte companii implicate in organizarea concursului si rudelor de gradul intai ale acestora.

Organizatorul Concursului este SC BURDA ROMANIA SRL.

 

SECTIUNEA 2

 

Mecanismul promotiei

Pot participa la concurs cititorii revistei Men’s Health care se inscriu pe site www.menshealth.ro completand formularul de inscriere cu datele personale si raspunzand la intrebarea concursului pana la data de 11 05 2016.

 

 

Premiile promotiei

Premiile sunt acordate de catre BURDA ROMANIA si constau in 40 invitatii duble la film.

 

Premiile nu pot fi transformate in bani.

 

SECTIUNEA 3

 

Modul de participare

In ziua de 11 05 2016 va avea loc extragerea castigatorilor, acestia fiind publicati in ziua de 12 05 2016 pe site www.menshealth.ro.

Premiile pot fi revendicate in termen de 2 luni de la publicarea listei de castigatori pe site. Castigatorii vor fi contactati telefonic de catre reprezentantii BURDA ROMANIA, care in urma stabilirii contactului, vor transmite premiul la adresa agreata de castigator, in termen de doua luni de la data publicarii castigatorilor pe site.

 

SECTIUNEA 4

 

Taxe si validarea castigurilor

Orice taxe, impozite sau alte obligatii financiare legate de premiul castigat vor fi suportate de catre castigator.

 

Conditii de validare pentru castigatorii premiilor:

-castigatorul sa fie cetatean roman;

formularul completat de castigator sa fie inregistrat pe site pana la data stipulata in regulamentul concursului;

-formularul sa fie integral completat cu datele personale ale castigatorului;

-castigatorul sa fi raspuns corect la intrebarea concursului, aflata in formularul de participare.

 

Prezentul regulament este in conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000 (art. 48-56) si cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Orice eroare in declararea datelor personale nu atrage raspunderea Organizatorului. Ca atare, acesta nu are nici un fel de obligatie in cazul furnizarii unor date eronate care au dus la imposibilitatea transferului in conditii normale a premiului, formulare incomplete sau necorespunzatoare din punct de vedere al continutului.

SC BURDA ROMANIA SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru

– formularele de participare la concurs completate dupa data limita prevazuta in prezentul regulament de concurs;

Organizatorul nu este obligat sa intretina corespondenta cu participantii necastigatori.

Premiile promotiei vor fi acordate in interval de 2 luni de la data publicarii castigatorilor.

 

Modalitatea de inmanare a premiilor

SC BURDA ROMANIA SRL va organiza extragerea si va anunta castigatorii.

 

SECTIUNEA 5

 

Dispozitii finale

Acordarea premiilor reprezinta principala obligatie a organizatorului. Validarea si modul in care acest lucru se organizeaza reprezinta dreptul exclusiv al organizatorului. Odata cu primirea premiului, participantul castigator declara in mod liber si neechivoc ca nu are nici un fel de pretentii, de nici o natura si nu va avea nici in viitor, fata de organizatori.

Organizatorul poate prelungi durata concursului informand despre aceasta cititorii, prin mass media. Toti cei interesati pot solicita in mod gratuit informatii privind regulamentul la numarul de telefon: 0372/106 020 pe intreaga perioada a promotiei.

Participarea la acest concurs si acceptarea premiului presupun automat acordul castigatorilor, ca datele personale furnizate sa devina proprietatea organizatorului.

 

Nota de informare in scris

Societatea BURDA ROMANIA SRL, cu sediul in Bucuresti sector 3, Bd. Decebal nr. 25-29, Olympia Tower, et.3-4, C.U.I.: R6646770, prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, numele, prenumele, adresa, varsta, profesia, numarul de telefon, in scopul organizarii, pe site www.menshealth.ro a concursului cu premii oferite de Burda Romania. Datele vor fi dezvaluite catre SC BURDA ROMANIA SRL. Conform Legii nr. 677/2001, participantii la concurs beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC BURDA ROMANIA SRL, trimisa la adresa bd. Decebal nr.25-29, Olympia Tower, et.3-4, sect.3, Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra vor fi utilizate, in vederea extragerii castigatorilor concursului.

Aceste date pot fi utilizate pentru actiuni publicitare viitoare, fara alte obligatii sau plati.

Toti participantii in promotie accepta sa se conformeze acestui regulament.

Participantii la concurs declara ca sunt de acord ca datele lor sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a companiei SC BURDA ROMANIA SRL, in vederea participarii la concurs si sunt de acord sa primeasca materiale informative prin SMS, e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare de la SC BURDA ROMANIA SRL si de la partenerii sai selectati cu grija.

SC BURDA ROMANIA SRL se obliga sa respecte drepturile participantilor conferite de Legea 677/2001, iar la cererea acestora trimisa la adresa Bd. Decebal nr.25-29, Olympia Tower, et.3-4, sect.3, Bucuresti, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, sau sa inceteze prelucrarea datelor personale.

Director General

Sandrin Apostoloiu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here