Răspunde la întrebarea de concurs și câștigă o invitație la filmul Unforgettable

0
532

Din 28 aprilie, Katherine Heigl redefineşte nebunia în Obsesia Trecutului. Vino să vezi cum gelozia extremă se poate transformă în obsesie periculoasă. Fosta şi actuală soţie joacă un joc mortal în Obsesia Trecutului, un thriller sexy şi intens de la Warner Bros. Pictures, cu Katherine Heigl şi Rosario Dawson.

În regia lui Denise Di Novi, producătoarea “Crazy, Stupid, Love” şi “Focus”. Un film distribuit de Freeman Entertainment, un brand Vertical Entertainment. Mergi la cinema din 28 aprilie.

Credea că el se va întoarce. Că vor fi din nou toţi trei o familie. Dar el a mers mai departe şi o altă femeie i-a luat locul de soţie şi mama. I-a furat viaţă. Şi când a realizat că dragostea s-a terminat, a început nebunia. Pentru că Tessa nu va stă deoparte şi, curând, apare primul cadavru…

Răspunde la întrebarea de concurs şi poţi câştigă 3 invitaţii la thrillerul Unforgettable / Obsesia Trecutului, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Invitaţiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, de luni până vineri. Câştigătorii afişaţi pe site pot merge la film cu buletinul şi cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conţine perioada de valabilitate a invitaţiei.

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

REGULAMENT

Perioada de înscriere: 25 aprilie – 2 mai 2017

Extragerea câștigătorilor: 3 mai 2017

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

Florin Ionut Serban

Constantin Pandele

Claudiu Buzatu

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here