Răspunde la întrebarea de concurs și câștigă o invitație la filmul Regele Arthur: Legenda Sabiei

0
630

Doi regi, un singur tron. Din 19 mai, Charlie Hunnam si Jude Law își disputa tronul din Camelot într-un film eveniment in viziunea unica a lui Guy Ritchie. Regele Arthur: Legenda Sabiei, o productie Warner Bros Pictures, distribuită în cinematografele din Romania de Vertical Entertainment.

Vino la cinema sa vezi acțiune și aventura la superlativ. Regele Arthur: Legenda Sabiei. Vizioneaza-l in 3D, Dolby Atmos și 4Dx.

Profeția e reală: când sabia Excalibur se va arata, va veni pe tron regele înnăscut. Crescut pe străzi, dar cu destinul scris în stele, e timpul ca Arthur sa devină legendă.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 3 invitații la King Arthur: Legenda Sabiei, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti.

Invitațiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din București, de luni până vineri. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

REGULAMENT

Perioada de înscriere: 18 mai – 24 mai 2017

Extragerea câștigătorilor: 25 mai 2017

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

Oana Milena Ionescu

Andreea Cristina Mocanu

Teodor Musuroi

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here