Răspunde la întrebarea de concurs și câștiga o invitație la filmul Overdrive

0
704

Din 16 iunie, apasă accelerația pana la cinema sa afli povestea fraților Foster in filmul Overdrive, cu Scott Eastwood, Freddie Thorpe, Ana de Armas și Gaia Weiss. Creatorul seriei Taken și scenariștii Wanted si 2 Fast 2 Furious iți aduc un film intens, cu acțiune la cote maxime, mașini de colecție, curse explozive în locații superbe și o miză uriașa: supraviețuirea. Overdrive, un film distribuit de Vertical Entertainment. Mergi la cinema din 16 iunie.

Titlul original: Overdrive

Gen: Acţiune

Regia: Antonio Negret

Scenariul: Michael Brandt, Derek Haas

Producători: Michael Brandt, Serge de Poucques, Morgan Emmery

Distribuţia: Scott Eastwood, Ana de Armas, Gaia Weiss, Freddie Thorp, Clemens Schick, Simon Abkarian

Casa de producţie: Kinology

Limba:  Engleză

Lansare în România: 16.06.2017

Maşini de colecţie, curse explozive în locaţii superbe şi o miza uriaşă… „Overdrive” le aduce pe toate în premieră pe marile ecrane din 16 iunie. Un film distribuit de Freeman Entertainment.

Scott Eastwood şi Freddie Thorp sunt fraţi cu o ocupaţie mai puţin obişnuită: fură maşini luxoase şi incredibil de scumpe.

Angajaţi aducă din Marsilia un superb Bugatti 1937 – ediţie limitată, cei doi se trezesc prinşi în războiul orgoliilor a doi interlopi extrem de periculoşi. Aflaţi într-un oraş străin şi fără prea multe opţiuni, aceştia au foarte puţin timp la dispoziţie gândească un plan ingenios pentru a scapă cu viaţă.

Fraţii Foster au o ocupaţie mai puţin obişnuită: sunt plătiţi fure maşini de lux. Trăiesc pentru viteză, risc şi adrenalină la bordul unor bolizi cu preţuri incredibile. Angajaţi fure din Marsilia un superb Bugatti 1937 – ediţie limitată, maşină de colecţie a unui mafiot local influent, află ce înseamnă cu adevărat pericolul. Au la dispoziţie o săptămâna se revanşeze, furând un Ferrari din ’62, aflat în proprietatea unui interlop rival.

Răspunde la întrebarea de concurs şi poţi câştigă 3 invitaţii la Overdrive, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Invitaţiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, de luni până vineri. Câştigătorii afişaţi pe site pot merge la film cu buletinul şi cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conţine perioada de valabilitate a invitaţiei.

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

REGULAMENT

Perioada de înscriere: 14 iunie – 20 iunie 2017

Extragerea câștigătorilor: 21 iunie 2017

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

Ovidiu Tuglea
Raluca Nicoleta Stoicescu
Dumitru Teodorescu

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here