Răspunde la întrebarea de concurs și câștigă o invitație la filmul CHIP’s

0
531

Men’s Health, Freeman Entertainment si Warner Bros. Pictures te scot la film!

Patrula Autostrazii din California are forte de ordine de elita. Si ii mai are si pe tipii astia: Jon Baker (Dax Shepard) si Frank “Ponch” Poncherello (Michael Peña). Cei doi s-au inrolat recent in patrula, fiecare cu motivele lui. Baker e fost motociclist profesionist cu 23 de operatii la activ si vrea sa isi refaca mariajul. Ponch este agent FBI sub acoperire. Cand devin parteneri si primesc cazul vietii lor, fac o echipa capabila de orice, mai putin de seriozitate.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la CHIPs: Politisti de Belea, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului

REGULAMENT

Perioada de înscriere: 20 martie – 28 martie 2017

Extragerea câștigătorilor: 29 martie 2017

b) Adam Brody

c) Dax Shepard (obligatoriu)


Din 24 martie, se dezlantuie actiunea si comedia in CHIPs: Politisti de Belea. Cele mai mari arme ale lor sunt intre picioare: motocicletele. Bazat pe popularul serial din anii ’70 filmul este o productie Warner Bros. Pictures cu Dax Shepard, Michael Peña, Rosa Salazar, Adam Brody, Kristen Bell, Vincent D’Onofrio. Ambaleaza-ti motoarele pentru un film total necenzurat si fii pregatit pentru adrenalina si umor. Un film distribuit de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 24 martie.

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

Tudor Alexandru Martin

Olivia Catalina Rusu

Mihai Chiran

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here