Răspunde la întrebarea de concurs și câștigă o invitație la filmul Atomic Blonde

0
805

Agenta MI6 Lorraine Broughton (Charlize Theron) este expertă în colectarea de informaţii secrete, în evadări şi diversiuni şi în lupta corp la corp. Te poate seduce oricând. Şi te poate ucide oricând.

O nouă misiune o trimite în Berlin să rezolve un caz de siguranţă naţională, în timp ce revoluţia sufocă străzile germane, iar trădarea este la ordinea zilei. Singură într-un oraş dominat de haos, ea se asociază cu agentul infiltrat David Percival (James McAvoy) pentru a deconspira un joc letal de spionaj şi a readuce în ţară un dosar clasificat extrem de important.

ATOMIC BLONDE: AGENTA SUB ACOPERIRE

Titlul original: Atomic Blonde

Gen: Acțiune

Regia: David Leitch

Scenariul: Kurt Johnstad

Producători: Charlize Theron, Beth Kono, A.J. Dix, Kelly McCormick, Eric Gitter, Peter Schwerin

Distribuţia: Charlize Theron, James McAvoy, John Goodman,Til Schweiger, Eddie Marsan, Sofia Boutella, Toby Jones

Casa de producţie: Universal Pictures

Rating: N15

Durata: 115 minute

Limba:  Engleză

Lansare în România: 04.08.2017

„Atomic Blonde: Agenta sub acoperire” o aduce pe Charlize Theron într-o misiune explozivă din 4 august la cinema. Cea mai letală asasină MI6 este trimisă în Berlin să rezolve un caz de siguranţă naţională în timp ce revoluţia sufocă străzile germane, iar trădarea este la ordinea zilei.

Cel mai de preţ agent al serviciilor secrete britanice, Lorraine Broughton îşi etalează toate atuurile de spion şi apelează în egală măsură la senzualitate şi brutalitate ori de câte ori e nevoie pentru a rămâne în viaţă şi a-şi duce misiunea la bun sfârşit. Singură într-un oraş dominat de haos, ea se asociază cu agentul infiltrat David Percival (James McAvoy) pentru a deconspira un joc letal de spionaj şi a readuce în ţară un dosar clasificat extrem de important.

Un cocktail savuros de acţiune pură, senzualitate dezarmantă şi ritm ameţitor, „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire” este regizat de David Leitch („John Wick”). Film distribuit de Vertical Entertainment.

Răspunde la întrebarea de concurs şi poţi câştigă 3 invitaţii la Atomic Blonde, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Invitaţiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, de luni până vineri. Câştigătorii afişaţi pe site pot merge la film cu buletinul şi cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conţine perioada de valabilitate a invitaţiei.

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

REGULAMENT

Perioada de înscriere: 9 – 15 august 2017

Extragerea câștigătorilor:  16 august 2017

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

Mihai Lucian Neagoe
Ovidiu Fosalau
Dan Alexandru Rosu

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here